10 Bedste Trådløse Høretelefoner 2020

Bevægelsen mod trådløse høretelefoner har set markedet boome i de senere år, og der er ingen mangel på modeller at vælge imellem. En stor appel er den frihed de giver. Uden ledninger, der løber mellem hovedtelefoner og telefon, begrænser trådløse høretelefoner dig ikke på samme måde når du skal bevæge dig. Det er praktisk til pendling og almindelig hverdags ting og fantastisk, hvis du er den sporty type.

Nogle trådløse høretelefoner er også ægte trådløst design. Disse har ikke engang et kabel eller et nakkebånd, der forbinder hinanden, hvilket betyder, at de ligner ørepropper. Andre features inkluderer støjdæmpende teknologi, touch control, bærbare opladere, og nogle modeller kan endda prale af en indbygget pulsmåler (øret er et godt sted at måle ens puls).

Og nu ser vi en tilstrømning af modeller, der tilbyder fri adgang til personlige assistenter som Amazon Alexa og Google Assistant. Bare sig din anmodning, så kommer de med et svar.

Med al denne teknologi, der tilbydes, er det ikke underligt, at så mange virksomheder kommer ud med trådløse høretelefoner. Flere valg er altid godt for forbrugerne, men det kan gøre det til lidt af et minefelt at skulle finde de bedste trådløse høretelefoner.

Heldigvis er techtilalle her for at hjælpe dig. Vi har lavet en liste med de 10 bedste trådløse høretelefoner, vi mener der er værd at tage et ekstra kig på. Hvad end du kigger efter nogen, der er komfortable, har god batterilevetid eller har en rigtig god lyd, så er de alle her.

Sony bedste Trådløse Høretelefoner

1. Sony WF-1000XM3

Fordele

 • Lydkvalitet
 • God støjdæmpning
 • Fremragende batterilevetid
 • Form

Ulemper

 • Ingen lydstyrkekontrol
 • Ingen aptX HD support

De bedste ægte trådløse høretelefoner blev lige bedre! Baseret på den forrige generation tilbyder Sony WF-1000XM3 en helt ny Bluetooth-chip, der skærper muskelsynkroniseringen og en støjdæmpende processor, der hævder at bringe en 40% opgradering af sin forgænger. Ellers er stort set alt forbedret, fra pasform, batterilevetid til lydkvalitet.

Er du yderligere interesseret, kan du tage et kig hos computersalg.dk

Bose Trådløse Høretelefoner

2. Bose SoundSport Wireless

Fordele

 • Komfortabel
 • Sjov lyd
 • stærk trådløs ydeevne

Ulemper

 • Ikke så god batteritid

Komfortabel, god lyd, vandtæt og hårdfør over for vejret til svedig udendørs træning… disse trådløse høretelefoner har det hele. De er mere alsidige end de fleste takket være deres vingetips, der er lavet til at holde dem i ørerne, hvilket betyder, at du kan tage ud og løbe og ikke bekymre dig om, at de falder ud.

Er du yderligere interesseret, kan du tage et kig hos computersalg.dk

Jaybird vista Høretelefoner

3. Jaybird Vista

Fordele

 • Livlig, underholdende lyd
 • Fuld bas
 • Fremragende pasform

Ulemper

 • Ikke den mest detaljerede

Uanset om du betragter dig selv som en seriøs atlet eller bare nyder en weekend-jog i parken, burde Jaybird Vista trådløse høretelefoner være på din liste. De er ægte trådløse, så det er en øreprop til hvert øre, og pasformen er ekstremt sikker (hjulpet af en tip med integrerede finner). IPX7 vand- og svedisolering betyder, at de også tåler intense træningssessioner.

Tænd for den smarte Jaybird-app, og foruden parring kan du også tilpasse lyden til dine ører og du kan også tilpasse kontrollerne på hver øreprop. Der er en USB-C opladning – en fem minutters ‘superladning’ giver dig en time, mens en fuld opladning giver dig seks timer plus yderligere 10 takket være deres opladning case.

Alt dette er kronet med en spændende, underholdende lyd og en god portion bas.

Er du yderligere interesseret, kan du tage et kig hos computersalg.dk

AirPods Pro Høretelefoner

4. Apple AirPods Pro

Fordele

 • Komfortabel pasform
 • Imponerende støjdæmpning
 • Afbalanceret lyd

Ulemper

 • Støjdæmpning påvirker timingen
 • Nøgle konkurrenter lyder bedre

AirPods-pro’erne yder en højere standard end de normale AirPods, som du finder længere nede på denne liste. De er dyrere, men du får bedre lydkvalitet, en forbedret grad af komfort og tilføjelsen af Apples egen støjdæmpende teknologi, som er på niveau med dem i samme prisklasse.

I modsætning til de almindelige AirPods kommer pro’erne med et udvalg af silikone-tip. Når du har opnået en god fortætning, vil du nyde noget af den mest effektive støjdæmpning, vi nogensinde har oplevet (Apple hævder, at bliver justeret 200 gange i sekundet for maksimal effekt).

Hver øreprop har en sensor på stammen – press den for at aktivere Siri, besvare opkald, springe en sang over osv. Den eneste skuffelse er, at Siri er den eneste metode til justering af lydstyrken uden at skulle have fat i din telefon.

Batteriets levetid er omkring fem timer for høretelefonerne med yderligere 19 timer fra opladnings casen. En fem minutters opladning giver dig endnu en times lytning.

AirPods Pro ørepropper er sved- og vandafvisende, om end i mindre grad end de sporty konkurrenter, og de lyder ikke så godt som Sony WF-1000XM3s. Men hvis du er en iPhone-bruger, vil du gerne give disse fremragende trådløse høretelefoner en prøve.

Er du yderligere interesseret, kan du tage et kig hos computersalg.dk

Sennheiser CX Sport Trådløse Høretelefoner

5. Sennheiser CX Sport

Fordele

 • Klar, detaljeret lyd
 • Kraftig levering
 • Fyldig bas

Ulemper

 • Konkurrenter mere rytmisk habile

Hvis du synes, at noget gym tilbehør er lige så tiltalende som en middelaldrende mand i spandex, så tjek Sennheiser CX Sport trådløse høretelefoner. De lyder super tilfredsstillende, med en kraftig levering, der vil få dig til at tage et par ekstra squat.

Sporty berøringsmuligheder inkluderer et valg af gummi ørefinner, der hjælper med at sætte propperne på plads for at få en sikker pasform plus en IPX4-klassificering, hvilket betyder, at de er vand-og svedafvisende.

Batteriets levetid er seks timer, og det tager cirka halvanden time at lade dem fuldt op. En hurtig opladning på ti minutter via Micro USB giver en times liv tilbage i dem.

Er du yderligere interesseret, kan du tage et kig hos computersalg.dk

RHA True Connect

6. RHA TrueConnect

Fordele

 • Neutral, afbalanceret lyd
 • Gode detaljer
 • Imponerende batterilevetid

Ulemper

 • Lejlighedsvis trådløse blips
 • Lidt akavet case

RHA er kommet ind på det trådløse marked med de vellavede TrueConnects, der lyder godt og koster omtrent det samme som et par AirPods. I modsætning til Apple har RHA desværre ikke helt formået at få tilkoblingen til at køre helt gnidningsfrit. Som et resultat oplevede vi den mærkelige bluetooth-blip.

Alt andet ved TrueConnects er dog velovervejet. Batteriet varer cirka fem timer mellem opladningerne, og den medfølgende opladnings case kan oplade ørepropper op til fire gange, hvilket forlænger batteriets levetid i yderligere 20 timer. Komforten er fremragende med overraskende effektiv passiv isolering, når de anvendes med de medfølgende Comply skum tips.

Mere vigtigt er, at TrueConnects er en af de bedre klingende ægte trådløse øretelefoner, du kan få under 1000 kr. De hælder mod en neutral tonebalance, med sprød diskant og masser af tilfredsstillende, subtil bas.

Hvis man ser bort fra nogle mindre forbindelsesproblemer, er de via deres brugervenlighed og fornemme lyd et godt alternativ til Apple AirPods.

Er du yderligere interesseret, kan du tage et kig hos computersalg.dk

Skullcandy Smokin Trådløse Høretelefoner

7. Skullcandy Smokin Buds 2 trådløs

Fordele Ulemper

 • Sjov lyd
 • Fantastisk pris
 • Ingen aptX Bluetooth eller NFC
 • Bas er lidt langsom

Til kun ca 350 kr. er disse nogle af de mest overkommelige trådløse øretelefoner på markedet og super værdi til dem, der er på et stramt budget.

Som du måske kunne forvente, er den rimelig tynd på funktioner. Kablet kan fjernes fra det fleksible halsbånd, og batteriets levetid er på anstændige 6-7 timer. Du får en basis tre-knap fjernbetjening lige under den venstre ørepropp og et lille plastikbeslag, der giver dig mulighed for at slutte kablet sammen, når du har dem på – men ikke bruger dem.

Det skal ikke komme som nogen overraskelse at aptX, hurtig opladning og NFC er alle fraværende fra spec-listen. Men hvis du er på udkig efter overkommelige trådløse hovedtelefoner, tilbyder disse dynamisk og sjov lyd for pengene med en relativt bred og godt adskilt lydfase.

De mangler lidt lydfinesse – men de koster en brøkdel af prisen af et premiumpar. Og af den grund kan de stærkt anbefales.

Er du yderligere interesseret, kan du tage et kig hos computersalg.dk

Sennheiser Momentum hovedtelefoner

8. Sennheiser Momentum True Wireless

Fordele

 • Imponerende funktioner
 • God batterilevetid
 • Afbalanceret lyd

Ulemper

 • Uberegnelig touch-kontrol
 • Ikke så musikalsk som konkurrenter

I betragtning af at dette er Sennheisers debut inden for ægte trådløse øretelefoner, er de meget imponerende. Designet er passende (som vi ville forvente af Sennheiser), mens de kan prale af et fint funktionssæt og respektabel fire timers batterilevetid. Det bedste af alt er, at lydkvaliteten er meget afbalanceret og fremhæver nuancer, som andre har tendens til at gå glip af.

De leveres med deres egen USB-C opladningskasse – en kompakt, stofdækket kasse med sikre magnetiske åbninger til at holde ørepropperne. Ørepropperne parrer automatisk, når du fjerner dem, og casen giver to ekstra opladninger, der forlænger batteriets levetid til i alt 12 timer. Smart Control-appen viser dig den nøjagtige procentdel af strøm, der er tilbage i hver øreprop, hvilket er en fin detalje.

Kvaliteten er god, og designet er rent og ryddeligt med metalliske ringe på den udvendige overflade af ørepropperne, der fungerer som berøringsfølsomme betjeningselementer.

Men selvom disse fire-stjernede trådløse ørepropper lyder godt og kan prale af nogle fantasketiske funktioner, havde vi et par problemer med deres opladnings case og deres evne til at holde en opladning.

Er du yderligere interesseret, kan du tage et kig hos computersalg.dk

AirPods Trådløse Høretelefoner

9. Apple AirPods

Fordele

 • Dejlig tonebalance
 • Sofistikeret lyd
 • Fejlfri trådløs teknologi

Ulemper

 • Mangel på lydisolering
 • Ingen knapper

De originale, trådløse Apple AirPods var et teknisk vidunder, der blev svækket af en markant gennemsnitlig lydkvalitet. Denne anden generations version lyder bedre, og indeholder også diverse features, hvilket betyder, at parring og skifte forbindelse nu sker ubesværet.

Disse Bluetooth 5.0-ørepropper bliver drevet af Apples nye H1-chip, og de kan oplades via en trådløs opladnings case. Den store nyhed er dog, at der er sket et løft i lydafdelingen ved at skubbe AirPods ind i hi-fi-territoriet. De producerer en højere og mere sofistikeret lyd, der drager fordel af en naturlig, rimelig neutral sonisk balance.

Batteriets levetid er fremragende: Fem timers lytning og yderligere 19 timer tilgængelige via den medfølgende (ikke-trådløse) opladningskasse. Lanceringen af iOS13 tilføjede Audio Sharing, en fiks funktion, der giver et andet par AirPods mulighed for at oprette forbindelse og lytte til en enkelt iPhone. Og takket være Siri kan du nu svare på indgående beskeder ved hjælp af din stemme.

Ulemper? Der er ingen udskiftelige øretip, så du er bare nødt til at håbe, at størrelsen passer. Men hvis du er Apple-fan, er der masser at lide her.

Er du yderligere interesseret, kan du tage et kig hos computersalg.dk

Libratone Track+ Trådløse Høretelefoner

10. Libratone Track+

Fordele

 • Rig, fyldig balance
 • Komfortabel
 • Effektiv støjreduktion

Ulemper

 • Mangler lidt subtilitet og aggressivitet

Markedet for Bluetooth-sports øretelefoner er et overfyldt marked, men disse Libratones vil appellere til enhver musikelskende fitnessfanatiker, der ønsker at nyde en sammenfletnings fri træning. De tilbyder otte timers trådløs afspilning fra en enkelt opladning og god støjdæmpning.

Aktivér CityMix Smart-tilstand, og ørepropperne justerer automatisk intensiteten, så støjdæmpningen passer til din bevægelse og omgivelser, og du kan dermed frit fokusere på det, du laver. Det er effektivt nok, men konkurrerende støjdæmpende ørepropper giver én mere opmærksomhed på dine omgivelser.

Betjeningselementerne er omfattende med en separat funktionsknap plus en fjernbetjening med tre knapper med hævede gummiikoner, der er lette at finde, når du jogger. Og selv under kraftig aktivitet forbliver ørepropperne rodfæstede i øret takket være et udvalg af tip – inklusive nogle med ørekroge.

Og lyden? Passende dynamisk til et sporty par, dog kan du også finjustere EQ-tilstande vha. Libratones app. Bestemt en til at slynge i din motionsbag.

Er du yderligere interesseret, kan du tage et kig hos computersalg.dk

Hvis du nød vores guide til de bedste trådløse høretelefoner, så kan vi anbefale dig at tage et kig på vores artikel omkring de bedste tablet til seniorer. Den giver en masse god råd, hvis du som ældre overvejer at købe en ny tablet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.