5 bedste smartphones til hørehæmmede 2020

Vi tror, at alle er enige, når vi siger, at ingen ønsker at have høreproblemer.

Vores høresans er en af de 5 grundlæggende sanser, som vores menneske krop har. Vi bruger vores høresans hver dag. Den er også noget, vi ikke kan kontrollere. Så når nogen får et høreproblem, påvirker det en stor del af deres liv.

Her er sagen:

At lide af høretab kan virkelig være frustrerende, og i de fleste situationer kan det have stor indflydelse på ens liv.

Afhængigt af den specifikke situation kan hørenedsættelse behandles i de fleste tilfælde. Men når det kommer til høretab på grund af, at det indre øre er beskadiget, er høreapparater den bedste løsning.

Heldigvis er den nyeste teknologi inden for smartphones nu i stand til at hjælpe dem, der har problemer med at høre. Hvis du selv har eller kender nogen, der har hørenedsættelse, så fortsæt med at læse.

Men først skal vi besvare et vigtigt spørgsmål. Hvad er de mobiltelefonfunktioner, du skal kigge efter, der kan hjælpe, hvis du har hørenedsættelse?

Hørenedsættelse: Funktioner, der skal overvejes for mobiltelefoner

Når du skal vælge den rigtige mobiltelefon til don hørenedsættelse, skal du have følgende features med ind i overvejelserne:

 • Understøttelse af HAC (kompatibelt høreapparat) med M-klassificering over M2 og T-klassifikation over T2.
 • Det giver mulighed for yderligere forstærkning.
 • Teksttilstand.
 • Videochat og opkald, hvis der er behov for tegnsprog.
 • Højttaler eller håndfri funktion.

Hvad er så den bedste funktion at have? En smartphone med håndfri funktioner. Det gør det lettere at høre, især fordi du nemt kan justere lydstyrken på din telefon.

Vurdering af høreapparatkompatibilitet:

HAC (Hearing Aid Compatible)-klassificeringer følger en standardkode ved hjælp af M-Ratings og T-Ratings.

 • M-klassificeringer varierer i værdi fra M1 til M4, mens M3 og M4 opfylder kravene. De vil sandsynligvis generere mindre interferens for høreapparater end ikke klassificeret telefoner. Desuden, i forhold til M-Rating, jo højere tal, jo bedre er ydeevnen.
 • T-klassificeringer varierer derimod i værdier fra T1 til T4, hvor T3 og T4 opfylder kravene. Hovedforskellen mellem M-Rating og T-Rating er, at sidstnævnte sandsynligvis vil være mere anvendelige med høreapparatets telespole end ikke klassificerede telefoner.

Bedste smartphones til hørehæmmede

Bedste samlet set Samsung Galaxy S10 og Note 10 Smartphone Serie
BilligsteSamsung Galaxy A10
Stærkt anbefaletGoogle Pixel 4a
Mest værdi for pengene LG G8 ThinQ
Næstbedst placeretMotorola Moto G8 Power

Se også: 10 bedste tablets til seniorer

1. Samsung Galaxy S10 & Note10 Smartphone Serie

Samsungs flagskibsmodel for året 2019 er uden tvivl en af de bedste smartphones til hørehæmmede. Dette inkluderer alle modeller, der tilhører Galaxy S10-serien og Note 10-serien, såsom Samsung Galaxy S10e, S10, S10 Plus, Note 10, Note10 + og S10 5G.

S10 og Note 10-serien har alle en HAC-vurdering på M4 & T3, hvilket indikerer, at de har opfyldt og endda overgået den standard, der sættes for telefoner til hørehæmmede. Dette gør S10 og Note 10-serien blandt de bedste smartphones til hørehæmmede.

Se nærmere her hos computersalg

2. LG G8 ThinQ

En anden fremragende telefon til hørehæmmede er LG G8 ThinQ Android-smartphone. Den kan også prale af en HAC-vurdering på M4/T3, som er den samme vurdering som den førnævnte telefon.

Det gode ved LG G8 ThinQ er prisen. Den er ikke så dyr som fx. Samsung Galaxy S10. Den er faktisk væsentlig billigere end standard serien og S10 Plus. Du skal ned til S10e før vi når ca. samme prisleje.

Så hvis du vil have en avanceret smartphone, der er et billigere alternativ til Samsungs bedste model, så skulle du måske i stedet overveje G8 ThinQ-telefonen.

Se nærmere her hos computersalg

3. Google Pixel 4a

Google Pixel 4a er en anden fremragende mulighed at overveje. På trods af at have en ringere vurdering på M3 / T3, er Pixel 4a telefonen lavet på Google’s egen måde. Hvilket betyder, at telefonen er designet og udviklet til at fremme en nyere måde for brugerne at interagere med telefonen, mens de har de bedste funktioner på markedet.

På trods af, at den har en lavere rating, opfylder den stadig standarden inden for hørehæmmede.

Læs mere om prisen hos Computersalg her.

4. Motorola Moto G8 Power

Hvis du vil have noget til en mere overkommelig pris, men har det nyeste inden for Android, og der kommer med et 5000 mAh batteri, er Motorola Moto G8 Power en fremragende telefon at overveje. Med en vurdering på M4 / T3 får du ikke kun det nyeste inden for Android, men du får også en telefon, der har bedre HAC-klassifikationer end Googles flagskibstelefon og alt dette til mindre end 1500 kr.

Så hvis du vil have en Android-smartphone, der ikke sprænger banken, noget af det nyeste, men ikke nødvendigvis det bedste, så anbefaler vi stærkt at overveje Moto G8 Power.

Se nærmere her hos computersalg

5. Samsung Galaxy A10

Hvis du vil have en Android-smartphone, der er billigere, mere overkommelig, og du stadig finder Moto G8 Power lidt uden for dit budget, anbefaler vi stærkt Samsung Galaxy A10.

Denne telefon har en rating på M3 / T3 og ligger på lidt over 1000 kr. i pris. Det er langt den billigste Samsung-telefon til dato, der har det nyeste Android styresystem.

Så hvis du er en person, der er ny på smartphone-markedet eller planlægger at give en til dine forældre eller bedsteforældre, er Galaxy A10 en god mulighed at overveje.

Se nærmere her hos computersalg

Ofte stillede spørgsmål:

Kan en smartphone bruges som høreapparat?

Vi er heldige at leve i en verden fyldt med teknologiske fremskridt. Ikke desto mindre kan en smartphone ikke bruges direkte som høreapparat.

De fleste af høreapparaterne på markedet kræver en streaming-enhed for at aktivere Bluetooth-forbindelse til din smartphone. Den nyeste høreapparatteknologi giver dig imidlertid mulighed for at forbinde hjælpemidlerne direkte til din smartphone trådløst.

Hvad er den bedste høreapparatapp til Android?

Der er mange Android-høreapparat-apps tilgængelige. Jeg mener dog Signia touchControl-appen er en af de bedste, du kan få. Du kan downloade den direkte fra Google Play Butik.

For dem der ikke kan lide smartphones

Ikke alle er fortrolige med smartphones, især de ældre. Dette er grunden til, at jeg besluttede at vælge en basis mobiltelefon, du måske kan lide.

Nokia 3310

6 bedste simple telefoner

Hvis du er bekendt med den klassiske Nokia-telefon, vil denne helt sikkert vække nogle barndomsminder, da det er en opdateret version. Selvom det ikke er den billigste version af såkaldte “candy bar-telefoner”, er det stadig et godt køb på grund af det, den tilbyder. Fantastisk batterilevetid, en 2,4-tommers skærm i fuld farve, masser af lagerplads og endda et hovedtelefonstik.

Specifikationer:

 • 2,4 tommer fuldfarveskærm
 • 2MP kamera
 • +700 timers standbytid
 • MP3 Afspiller

Du kan endda få en internetforbindelse på Nokia 3310, til fx. e-mail eller nogle sociale netværkssider som Twitter. Men hvis du prøver at undgå at have en internetforbindelse på telefonen, er denne muligvis ikke den bedste mulighed for dig.

Se nærmere her hos computersalg

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.