Adobe annoncerer nye værktøjer til Photoshop til iPad samt opdateringer til Adobe Fresco

Adobe til ipad

Adobe opgraderer sit app-univers med opdateringer til male- og tegneappen Adobe Fresco samt store opdateringer til Photoshop til iPad. Adobe har en mission om at gøre kreativitet tilgængeligt for alle, og de seneste opdateringer er med til at gøre det endnu nemmere at tegne, male og skabe, hvorend du er. 

Nye funktioner til Photoshop til iPad 

Adobe bringer nogle af de funktioner, vi kender bedst fra Photoshop-universet til iPad og giver dig de vigtige funktioner til retouchering, sammensætning og meget mere. Ved hjælp af en kombination af den bedste Photoshop-teknologi, bærbarheden af cloud PSD’er og styrken af Apple Pencil er det nemmere end nogensinde før at skabe indhold,  uanset hvor du befinder dig 

I de sidste opdateringer gav Adobe brugerne mulighed for at udføre mange justeringer af billederne med et enkelt klik. Fx. fjerne en baggrund eller bruge AI til at fjerne dele af et billede.

De nye funktioner til iPad-appen indkluderer blandt andet: 

  • Med Content-Aware Fill og AI kan du fjerne distraherende objekter i baggrunden.
  • Du kan nu fjerne baggrunden fra dine billeder uden at ødelægge det. 
  • Med den nyeste opdatering af Select-Subjekt teknologien kan du med hjælp af AI udvælge og forfine små detaljer som hårstrå og tøjkanter. 
  • Gå det ekstra skridt med dine billeder ved at køre en kombination af Auto-tone, farve og kontrast. 

Ud over de ovenstående handlinger inkluderer opdateringen også adgang til alle 20.000+ Adobe Fonts direkte fra appen, dine egne brugerdefinerede skrifttyper, ligesom du kan omdøbe og synkronisere dit cloud-dokument, se pins og kommentarer efterladt af andre i dokumenter, du har delt fra panelet. 

Læs mere om Photoshop til iPad på Adobes blog her.

Nye værktøj til tegne- og maleappen Adobe Fresco 

Ambitionen med Adobe Fresco er at gøre det nemt og tilgængeligt at tegne, male og skabe kunst. I dag er hundredvis af pensler, ubegrænsede lag og effektive værktøjer tilgængelige for alle på iPhone, iPad og Windows. Hver måned lancerer Fresco-teamet nye funktioner og værktøjer for at give brugerne mulighed for at skabe nye oplevelser. 

De nye funktioner inkluderer blandt andet: 

  • Med reference lag kan du skille mellem dine arbejdslag separat.
  • Med funktionen “recent brushes” kan du genoptage de seneste brugte børster i din tegning. 
  • Skab automatiske perspektivgitter med hjælp fra Adobe Sensei Teknologi fra importerede billeder, lag eller hele dit dokument. 
  • Nye Manga Vector Brushes er designet for nemmere at kunne lave dit eget Manga-kunstværk i Adobe Fresco. 
  • Der er også to nye powerhouse-værktøjer; Magic Wand, der kan bruges til at finjustere dit kunstværk og Liquify, som du måske kender fra Photoshop til at lave små eller drastiske ændringer i dit kunstværk. 

Du har nu muligheden for at få premium værktøjer til Adobe Fresco til €10.99 årligt. 

Læs mere om de nye opdateringer til Adobe Fresco på Adobes blog her

Om Adobe

Adobe har en mission om at ændre verden gennem digitale oplevelser. For mere information, besøg www.adobe.com.

About Anders Buhl 892 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.