Adobe lancerer hurtigere og lettere foto- og videoredigering med Photoshop Elements og Premiere Elements 2023

Adobe til ipad

Adobe introducerer med Elements 2023 brugervenlige AI-drevne funktioner, forbedrede animations- funktioner til fotoredigering, nye kreative effekter til videoer, 100 nye lydspor og hurtigere app-ydelse.  Elements 2023 giver mulighed for nemt at skabe unikke, personlige fotos og videoer i professionel kvalitet,  uden at det kræver forudgående færdigheder, takket være over 87 trinvise guidede redigeringer. Derudover gør nye apps til web og mobil det nemt at se, oprette og dele fotos og videoer on-the-go.

Adobe har i dag annonceret Photoshop Elements 2023 og Premiere Elements 2023, der indeholder helt nye funktioner, som gør kreativ foto- og videoredigering enkelt for brugere uanset færdighedsniveau. De nye versioner indeholder nye Adobe Sensei AI-drevne funktioner, der muliggør intuitiv, strømlinet redigering, og tilbyder trinvise Guided Edits, som både nybegyndere og avancerede brugere vil sætte pris på. Udover skrivebordsappen tilbyder Elements 2023 også nye web- og mobile companion-apps (betaversion på engelsk), der sikrer en lettere adgang, visning og deling af fotos og videoer på farten.

“Vi mener, at alle skal kunne skabe præcis det, de forestiller sig. Med Photoshop Elements og Premiere Elements kan alle udfolde deres kreative visioner på nye måder med AI-drevet redigering og læring gjort praktisk og fleksibelt,” siger Ashley Still, Senior Vice President, Digital Media Marketing, Strategy & Global Partnerships hos Adobe.  

Uanset om man ønsker at foretage hurtige redigeringsjusteringer eller udforske avancerede kunstneriske muligheder, gør Photoshop Elements og Premiere Elements det betydeligt nemmere at skabe og dele inspirerende visuelt indhold. Nogle af de mange innovative nye funktioner i Elements 2023 omfatter bl.a: 

  • AI-forbedringer til fotos og videoer gør det muligt at tilføje Moving Elements til fotos, så man kan give stillbilleder et strejf af film-magi ved at vække baggrunde, skyer eller vandfald til live. Dette kan gemmes i delevenlige formater som MP4 (til videoer) og GIFs (animerede fotos).  
  • Artistic Effects inspireret af populære kunst stilarter lader dig forvandle fulde videoklip med et enkelt klik. 
  • Tag fotos til et nyt niveau med opdateret kreativt indhold, som nye baggrunde, mønstre, og luftrum.
  • Anvend nye collage og slideshow-skabeloner til at præsentere dine fotos på smarte måder.  

Adobe præsenterer Photoshop Elements og Premiere Elements 2023 med hurtigere og nemmere foto- og videoredigering 

  • Leg med Peek-through Overlays for at skabe illusionen om mere dybde i fotos. 
  • Vælg det perfekte soundtrack til alt fra hjemmevideoer til skoleprojekter med 100 nye lydspor i Premiere Elements. 
  • Få glæde af forbedret performance og stabilitet med op til 35% hurtigere installation, 50% hurtigere opstartstider, en 48% reduvcering i app-størrelse, og op til 70% hurtigere opstartstid på Apple M1-drevne Mac computere. 
  • Nyd at have adgang til dine billeder og videoer uanset hvor du er, ved brug af den nye mobile companion app (beta-version på engelsk) til at uploade i skyen og strømline kreationer og redigering af billeder og videoer på skrivebordet. 
  • Du kan gøre mere fra enhver browser ved at bruge den nye web companion app (beta-version på engelsk) til at dele og vise redigerede fotos og videoer, og skabe foto-collager og multimedie slideshows. 

Tilgængelighed 

Photoshop Elements 2023 & Premiere Elements 2023 er tilgængelige nu på www.adobe.com

About Anders Buhl 977 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.