AirPods Pro 2-opdatering løser en irriterende Pixel-telefonfejl

Ejere af Googles bedste Pixel-telefoner kan nu bruge deres AirPods Pro 2-øretelefoner korrekt for første gang takket være en bug-squashing firmwareopdatering.

I sidste måned blev det rapporteret, at Google Pixel-telefonejere kæmpede med deres AirPods Pro 2. Specifikt ville de ikke forblive forbundet uanset hvad. Der var ingen egentlig rettelse i sigte, selvom en løsning involverede at deaktivere Bluetooth A2DP hardware-offloading på den Pixel-telefon, der ikke virkede. Nu er Apple kommet Pixel-ejere til undsætning og har frigivet en firmwareopdatering, der fikser tingene.

Selvom deaktivering af A2DP hardware-offloading virkede for mange, resulterede det også i forfærdelig lydkvalitet – noget, der ikke er fantastisk, når du lige har sprøjtet en masse penge efter nogen af de bedste øretelefoner. Heldigvis løser denne nye firmwareopdatering tingene ordentligt, og de berørte kan vende tilbage til at få fantastisk lyd fra deres AirPods Pro 2. Bare sørg for at slå A2DP-hardware-offloading til igen, hvis du har deaktiveret den før.

Desværre kan det være problematisk at opdatere din AirPods Pro 2. Der er ingen måde at gøre det manuelt på, og øretelefonerne klarer det hele på egen hånd. Problemet? De skal være forbundet til en iPhone, iPad eller Mac, for at gøre det manuelt. Hvis du er Google-bruger, kunne det blive et problem – selvom chancerne for det er ret små.

Selvom du har noget Apple-grej liggende, kan opdateringen tage et stykke tid. Heldigvis er nyhederne positive fra nogle Reddit-brugere, der allerede har fået opdateret deres øretelefoner.

About Anders Buhl 977 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.