Apple bekræfter, at de bruger Sony-kamerasensorer til sine iPhones

iphone 14
Kilde: Technizo Concept/Let's Go Digital

Alle i smartphone-industrien ved, at Apple holder det tæt, nå det kommer til sine leverandører og mange af de mere tekniske specifikationer af sine produkter, så Tim Cooks besøg på Sonys anlæg for CMOS-sensorer er en ret stor ting.

Analytikere og fans har haft mistanke om dette i et stykke tid nu, og Tim Cook indrømmede endelig, at Apple har arbejdet med Sony i over et årti. Apples administrerende direktør postede et billede af Sonys administrerende direktør Kenichiro Yoshida, der viser ham rundt på et Sony-anlæg.

Det Cupertino-baserede firma er heller ikke højtråbende om sine batteri-, chip- og skærmleverandører, men forsyningskædeanalytikere har afsløret, at Corning laver Apples for- og bagglasplader, mens Samsung og LG leverer størstedelen af OLED-skærmene. Chips kommer selvfølgelig fra TSMC.

Sony-Apple-aftalen for kamerahardware var dog stadig stort set ubekræftet, og det ser umiddelbart ikke ud til at ende foreløbig. Ifølge nogle rapporter arbejder Sony på en ny sensor ved hjælp af halvlederteknologier, der lukker mere lys ind og reducerer muligheden for under- eller overeksponering. Selvfølgelig vil den sensor ende i fremtidens iPhones.

About Anders Buhl 977 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.