Apple iPhone 14 vil ikke få skærm Touch ID

Der har længe været rygter om, at Apple ville begynde at tilbyde både Touch ID og Face ID i en fremtidig iPhone-model, med Touch ID endelig på vej, selvom den seneste rapport antyder, at dette alligevel ikke vil være tilfældet.

Stort set lige siden Apple gik væk fra Touch ID-fingeraftrykssensoren på deres flagskibstelefoner til at tilbyde Face ID som teknologien til at låse op på, har der været tale om, at den vender tilbage på skærmen.

På trods af at de fleste Android-enheder nu tilbyder fingeraftrykssensorer under skærmen som standard nu til dags, er Apple endnu ikke gået denne vej. Selv når Touch ID er til stede på enheder uden en hjemmeknap, som iPad Air (2022) og iPad mini 6, er det på tænd/sluk-knappen i stedet for under skærmen.

Læs mere: Bedste iPhones lige nu

Industrianalytiker Ming-Chi Kuo forudsagde tidligere, at Apple ville tage skridtet og tilbyde både Touch ID under skærmen og Face ID, og selvom han ikke troede, det ville ske før 2023, har han nu tweetet, at han ikke tror, det vil ske overhovedet.

I stedet mener Kuo nu, at muligheden for at bruge Face ID med en maske – en funktion, der blev lanceret med iOS 15.4 – “allerede er en fantastisk biometrisk løsning”, og derfor mener Kuo, at Touch ID under skærmen ikke længere er nødvendigt.

Selvfølgelig er det kun forudsigelser, så det er bestemt ikke noget der skal tages som et faktum. Vi håber selvfølgelig på en løsning, som inkluderer Touch ID, da Face ID stadig har sine irritationer til tider, og masker trods alt bliver brugt mindre og mindre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.