Apple registrerer xrOS-logo forud for annonceringen af MR-headset

apple vr headset

Det længe rygtede Apple mixed reality (MR) headset forventes endelig at dukke op på næste måneds WWDC 23, og Apple er i hurtig forberedelse. Apple indgav et logo for xrOS (operativsystemet til det rygtede MR-headset) hos New Zealand Intellectual Property Office.

xrOS logo

Opnoteringen afventer stadig godkendelse og blev indgivet af Deep Dive LLC, som er et kendt Apple-underselskab. Det samme firma indgav et varemærke for xrOS tilbage i december. Det interessante er, at det nye logo har den samme San Francisco-skrifttype, som bruges i Apples andre operativsystemer.

Hvad angår navngivningen, er xr en forkortelse for eXtended Reality, mens OS står for operativsystem. Apples MR-headset har store forhåbninger, ikke kun for Apple, men for hele VR-industrien, så vi venter tålmodigt på den 5. junis store meddelelses keynote.

About Anders Buhl 889 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.