Asus Zenfone 10 lanceres senere på måneden

Asus Zenfone 10 anmeldelse
Kilde: Asus

Vi får en introduktion til Asus Zenfone 10 senere denne måned, da producenten Asus har bekræftet en online lanceringsbegivenhed den 29. juni for deres seneste kompakte telefon. Og ud fra de specifikationer, der er afsløret i meddelelsen, lyder Zenfone 10 som en telefon, du skal holde øje med.

Asus har planlagt lanceringsbegivenheden til kl. kl. 15.00 dansk tid den 29. juni. I den korte meddelse, der bekræfter Zenfone 10‘s ankomst, beskrev Asus telefonens design som “kompakt” og “stilfuld”, og bemærkede, at der vil være nogle uspecificerede AI-funktioner og et forbedret kamerasystem.

Men en mere vigtig afsløring er chippen, der driver Zenfone 10 – det er den super kraftige Snapdragon 8 Gen 2-chipsæt, der findes i de bedste Android-telefoner. Alt om telefonen er bundet sammen med sloganet “All On Hand.”

Asus’ fokus på Zenfones lille størrelse er vigtig, da Zenfone-serien er en af de få smartphones, der endnu ikke er kommet over 6-tommer. Mens de fleste telefoner nu er større end phablets for et par år siden, gør Asus stadig sit bedste for at give brugerne en flagskibsoplevelse i en mere lommevenlig størrelse. De har gjort det godt for nylig, som vi kan se med sidste års Zenfone 9 høje placering på vores guide til bedste små telefoner.

Baseret på Snapdragon 8 Gen 2, der driver Zenfone 10, forventer vi, at denne nye telefon kommer til at konkurrere mod f.eks. Samsung Galaxy S23 og Google Pixel 7. Begge disse telefoner er, selvom de er på den mindre side, sandsynligvis større end den nye Zenfone, og muligvis også en smule dyrere. Det bliver interessant at se, hvordan Zenfone 10 klarer sig, og om den er en mindre, men stadig en værdig erstatning for disse top Android-telefoner.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.