Bedste hovedtelefoner til personer med hørenedsættelse

Der findes et hav af lytteudstyr til både børn og ældre, og ikke mindst hovedtelefoner har et kæmpe udvalg, men det er pokkers svært at finde det rigtige udstyr, især hvis man skal finde de bedste hovedtelefoner til ens behov.

Ydermere kan det nogle gange være yderst besværligt for både de ældre og den svagthørende, når der skal kæmpes med både høreapparat og hovedtelefonerne får at få det hele til at virke, da høreapparat er nødvendigt for nogle af os.

At miste din følelse af hørelse/hørenedsættelse er ikke så tragisk, som det tidligere var. Men tag det bare roligt, vi har sørget for at finde de bedste hovedtelefoner til hørehæmmede på markedet i dag. Og vi vil guide dig igennem hver og én.

I dag kan folk ty til høreapparater. Der er imidlertid kun et problem. Du vil ikke længere være i stand til at nyde at høre din foretrukne afspilningsliste komfortabelt ved hjælp af dine hovedtelefoner.

Du kan ikke have både dine høreapparater og øretelefoner på, på samme tid. Der er i hvert fald det, de fleste siger. Hvis det var i det sidste århundrede, ville det måske have været sandsynligt.

Men da vi nu er i en ny digital tidsalder, er næsten alt muligt, og det inkluderer brugen af hovedtelefoner med høreapparater samt med øretelefoner.

Jeg er sikker på, at du finder de bedste hovedtelefoner til hørehæmmede og du bliver guidet til det rigtige produkt, der fungerer bedst til dine behov.

Hvis du ikke har tid til at læse hele artiklen, så kan du se vores top 3 herunder:

AfterShokz Trekz Titanium trådløs hovedtelefon – se nærmere omkring pris på computersalg.dk

Sennheiser RS 175 trådløs hovedtelefon – se nærmere omkring pris på hifi-klubben.dk

Bose QuietControl 30 trådløs hovedtelefon – se nærmere omkring pris på computersalg.dk

En komplet produktanmeldelse af de bedste trådløse hovedtelefoner til nedsat hørelse.

At have en hørenedsættelse er ingen lille ting, især i dag, hvor alt er støjende og lydens kvalitet smelter ind i hinanden. Folk, der har høreproblemer, kan ikke bruge almindelige hovedtelefoner, fordi de ikke er optimeret til dem.

Derfor er de nødt til at aflede opmærksomheden mod hovedtelefoner med unikke funktioner. Vi har valgt nogle af vores foretrukne modeller, der i øjeblikket findes på markedet. Forhåbentlig finder du det, du leder efter, på vores liste.

Det kan være lidt vanskeligt at vælge det rigtige sæt hovedtelefoner til dit høreapparat, især med forskellige mærker. Disse mærker tilbyder forskellige modeller af hovedtelefoner, dog med specifikationer unikke hver for sig.

For at spare dig for besværet med at lave en lang research, her er de bedste forslag, når det kommer til de bedste hovedtelefoner, der bedst bæres med høreapparater.

AfterShokz TREKZ Titanium

Bedste hovedtelefon AfterShokz TREKZ Titanium

AfterShokz er en af de bedst sælgende hovedtelefonproducenter i musikindustrien. De leverer hovedtelefoner lavet i den bedste kvalitet, hvilket betyder at, de ikke kun har en klar og god lydkvalitet, men de tilbyder også holdbare hovedtelefoner.

En af de mest tragiske ting ved hovedtelefoner er, at der hurtigt kommer sprækker i, men ikke med denne type hovedtelefoner. Det er lavet af ledninger og kabler i overlegen kvalitet, hvilket gør, at de holder i lang tid.

En af de vigtigste ting, der gør disse hovedtelefoner et ad de bedste valg for folk med hørenedsættelse er dens ” bone conduction” teknologi Denne teknologi genererer vibrationer og sender den hen over dine kindben, indtil den genererer lydkvalitet.

Du kan bruge disse hovedtelefoner, uanset hvor du er. Det betyder ikke noget, om du er ude på en morgen løbetur, eller hvis du er ude på et ærinde.

Denne hovedtelefon understøtter Bluetooth-forbindelse, så du bliver ikke generet af lange kabler. Sig farvel til sammenfiltrede ledninger, som altid er et rod, og fokuser i stedet på dit arbejde.

Denne hovedtelefon kan vare op til 6 timer. Bare sørg for at oplade dine hovedtelefoner fuldt op, før du tager dem ud. Den er også udstyret med en titanramme, der gør den fleksibel og holdbar.

Det er også let at håndtere indstillingerne, hvor du bl.a. kan justere volumen og bassen. Hvis du har hørselsvanskeligheder, bliver du nødt til at indstille lydstyrken og decibel på dine hovedtelefoner på det rigtige niveau. Det kan ikke undgås, at bassen på den ene sang er forskellig fra den anden, når du lytter til forskellige sange.

Dine nuværende indstillinger er muligvis egnet til en bestemt sang, men de er muligvis ikke gode til andre sange. Her er det, at forudbestemte indstillinger kommer ind, for ved at have et sæt af forudbestemte indstillinger, så kan de hjælpe dig med at justere indstillingerne mens du høre musik.

På grund af personlig glæde kan du måske glemme, at du er nødt til at opretholde en bestemt lydstyrke. Baggrundslyde kan komme i vejen for din nydelse. Det kan være fristende at skrue op for lydstyrken. Dette kan skade dine øre endnu mere.

Det er ikke altid nemt at forhindre fristelse.

Heldigvis tilbyder AfterShokz TREKZ Titanium støjdæmpende funktioner. Når du lytter til musik ved brug af hovedtelefonerne, kan du blokere alle unødvendige lyde.

Find den her hos Computersalg.

Sennheiser RS 175

Hovedtelefoner er efterhånden blevet et vigtigt apparat i folks liv. Folk kan bruge dem til at lytte til deres yndlingsmusik og til at se film med. Brugen af hovedtelefoner er mange.

Når nogen har hørevanskeligheder, kunne man forledes til at tro, at man bare kan tage et par hovedtelefoner på, og så kan man høre bedre, men sådan er det ikke.

Der er kun få mennesker, der er opmærksomme på, at der er separate hovedtelefoner til folk, der har normal hørelse og folk med nedsat hørelse. En af disse hovedtelefoner til mennesker med høretab er Sennheiser RS 175.

Sennheiser-mærket går langt tilbage. Tilbage til før du sikkert havde brug for hjælp fra hovedtelefoner til din hørelse, eksisterede Sennheiser allerede som en af top producenterne af hovedtelefoner til mennesker med høreproblemer.

Blandt deres modeller er denne.

Sennheiser RS 175 er et over-øret lukket system, der giver mulighed for at sende lyd med en hastighed på 100 m. Dette er den rigtige rækkevidde for folk, der har svært ved at høre, selv med brug af hovedtelefoner.

Disse hovedtelefoner giver dig også mulighed for nemt at lytte til en lyd, da den understøtter et trådløst system. Du skal ikke bruge tid på sammenfiltrede ledninger, og du behøves ikke være bekymret for, om dine hovedtelefoner sidder fast i et hjørne.

Denne hovedtelefon understøtter også støjreduktion. Med den kan du bekymre dig mindre om de ekstra lyde, der kommer i vejen for din musik. Dette kan betyde to ting. Den ene er, at det er et fremragende værktøj til musik. To er, at det er en god ledsager til håndfri opkald.

Da den er udstyret med støjdæmpningsteknologi, vil du ikke have nogen problemer med at forstå, hvad det er den anden person siger. Det gør kommunikationen let forståelig.

Find den her hos Hifi-klubben.

Bose QuietControl 30

Dette er endnu et af disse hovedtelefonmærker til høreapparater, der betragtes som førende i branchen. Årsagen til de er en af de bedste skyldes bl.a. deres unikke musikteknologi.

Det er ikke kun hovedtelefonerne, der hjælper dig med at høre musikken bedre. Mærket har også sin app, der kan downloades gratis. Formålet med appen er at give en bedre brugeroplevelse for deres kunder.

Du kan bruge appen til at justere dine forudindstillinger. Hvis du vil fjerne al anden støj, når du lytter til musik, er det fint. Bose Høretelefoner har støjdæmpningsteknologi, der giver dig mulighed for kun at lytte til lyden fra dine hovedtelefoner, mens du bruger den.

Støjdæmpningsfunktionen er ikke kun nyttig til at lytte til musik. Den er også nyttig, når du lytter til nogen over telefonen.

Komfort er skrevet hen over hele denne hovedtelefon. Den har en af de bedste trådløse teknologier i denne branche. Modsat andre trådløse funktioner, der kobles fra tid til anden, og så skal du tilslutte det igen. Dette forstyrrer ikke kun din musiktid, men det kan også ødelægge en meningsfuld samtale med en pårørende eller din chef.

Med denne hovedtelefon vil du opleve en kontinuerlig og konstant forbindelse. Fortsæt og færdiggør dit arbejde. Du kan satse på, at denne hovedtelefon er tilsluttet din gadget, så længe du har brug for det.

Den bedste del ved denne hovedtelefon er sandsynligvis batteriets kapacitet. Du kan bruge denne hovedtelefon i op til 20 timer uden opladning. Bare sørg for at oplade den til 40 timer, når den løber tør for batteri. Du kan også vælge at oplade hovedtelefonerne, selv når den endnu ikke er tom for batteri for at spare på opladningstiden.

Denne hovedtelefon gør brug af lydstyrkeoptimeret EQ-teknologi, så uanset om du skruer lydstyrken op eller ned, er lydkvaliteten altid bedst.

Find den her hos computersalg.

4. Sennheiser SET840

Sennheiser SET80 er et drop-down headset, da det ligner lidt et stetoskop. Designet er ret interessant, da det giver dig mulighed for at ændre funktionaliteten på modtageren. For eksempel kan du bruge modtageren som en halsslynge, en hovedtelefonen eller en højttaler.

Normalt placeres modtageren i nærheden af en person med nedsat hørelse (eller bæres af den nævnte person). Derudover er der en sender, som du skal placere ved siden af tv’et. Signalet, det sender, er ret stærkt, så du behøver ikke at bekymre dig om at være for langt fra det.

Headsettet er også trådløst, så du kan bevæge dig frit rundt i rummet. Der er desuden en stor roterende knap til at håndtere lydstyrken, som er overraskende responsiv. Det giver dig mulighed for at indstille lydstyrken nøjagtigt til det ønskede niveau (lige fra 0 til 6).

Lydstyrkeknappen eller urskiven hviler på dit bryst, forudsat at du bruger modtageren som et headset. På bagsiden af skiven har du tre tilgængelige kanaler at vælge imellem. Så hvis der er interferens fra en, lad os sige, naboens radio, kan du nemt skifte til en anden kanal.

Du kan også justere balancekontrollen, som finindstiller lydstyrken. Det er især nyttigt, hvis du vil øge lydstyrken i det ene øre eller det andet.

AfterShokz Trekz Air Headphones

AfterShokz Trekz Air-hovedtelefoner til høreapparater er et par interessante trådløse hovedtelefoner, der vikles rundt om din hals, når de bæres. Det betyder, at de ikke på nogen måde, vil gå ind og forstyrrer høreapparatet.

Det, der er imponerende ved disse hovedtelefoner, er, at de ikke er almindelige hovedtelefoner. De deler den samme kernefunktionalitet, som mange højttalere har. Virksomheden (AfterShokz) bruger udtrykket ‘Open Fit’ til at henvise til denne funktion.

Der er en knoglednings-transducer på hver side, der giver dig muligheden for at justere sikkerhedsindstillingerne. Der er f.eks. en lydløs-knap, som du kan bruge, når du er i trafikken eller noget lignende.

Virksomheden forsøger at understrege vigtigheden af at have en bevidsthed om situationen ved at inkludere disse funktioner i deres produkt. Derfor bliver du nødt til at huske, at dette ikke er støjisolerende hovedtelefoner.

Find den her hos computersalg.

Sennheiser Set 880

Sennheiser Set 880 markedsføres som et hovedtelefonsystem, der giver den fulde hovedtelefonoplevelse i hjemmet til dem med “skiftende hørebehov”. Sættet er trådløst og har en dockingstation, så den kan tilsluttes til både dit tv og enhver anden lydenhed med et standard hovedtelefonstik – inklusiv din mobil, radio eller en mp3-afspiller.

Den er af høj kvalitet og er specifikt rettet mod folk, hvis hørelse ikke længere er, hvad den har været – men som nævnt, er den kun til hjemmebrug, og ikke til når du er på farten, og designet er en smule mærkeligt, lidt ligesom en læges stetoskop.

Bose Hovedtelefon

Bose er internationalt anerkendt for deres overlegne lydprodukter, og de har nu stukket deres tæer ind i hybrid høreapparat/hovedtelefon markedet med deres Bose hovedtelefon.

Smart navn, fedt produkt. Hovedtelefonerene er en form for ørepropper, der hjælper med at isolere lyden og reducerer baggrundsstøj, når de bruges som hørehjælpere. Derudover har den også funktioner, der kan hjælpe med at kontrollere fx. fjernsynet, lyden eller samtalen på din mobiltelefon.

Bose hovedtelefon er trådløs og ligner en række Bluetooth-headset på markedet med en slank profil og et bånd rundt om halsen – og de kan bruges overalt. Bose hovedtelefoner er helt sikkert blandt de bedste hovedtelefoner på markedet.

Nuheara

Med den mindste profil på denne liste er Nuheara IQBuds hovedtelefoner det, du vil have fat i, hvis du vil have de høreapparathovedtelefoner med det mest naturlige udseende på markedet.

Et nyt firma, oprindeligt fra Perth, Australien, Nuheara reklamerede IQBuds som “verdens mest intelligente øretelefoner”. Disse super små ørepropper sidder tæt i øret og er trådløse.

IQBuds tilbyder lydisolering, der fungerer som høreapparater, og giver dig mulighed for at lytte til musik med det omgivende miljø såvel som alene.

Er du interesseret i at læse om nogle af vores anbefalede tablets til seniorer, så har vi en opdateret guide for 2020.

About Anders Buhl 460 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

2 Comments

 1. Savner oplysninger om følgende: såfremt man benytter høreapparater og fjerner disse for at indsætte “in ear” høretelefoner , man så er få glæde af disse ? Eller vil lyden blive forvrænget ?
  Med venlig hilsen
  Stig Eidsmo

  • Du har ret, den kunne måske godt have været lidt mere konkret i forhold til brugen af høreapparater.
   Artiklen har dog ikke sit udgangspunkt i høreapparat-brugere, men brugere med hørenedsættelse,
   og som udgangspunkt vil jeg nok anbefale, at hvis man bruger høreapparater, så holde sig til “over-ear” høretelefoner,
   da det ikke vil gå ind og påvirke lyden i samme grad.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.