Bedste iPhone 12 covers i 2023

Få et af de bedste iPhone 12 covers fra denne liste, og det vil hjælpe med at holde din telefon funktionsdygtig så længe som muligt.

iPhone 12 er blevet erstattet af iPhone 13 og iPhone 14 som Apples seneste enhed, men den er stadig til salg. Det betyder nye potentielle brugere og flere mennesker, der har brug for et cover til at beskytte eller udsmykke deres telefon med.

Træf det rigtige valg blandt de bedste iPhone 12 covers på denne liste, og du vil holde din dyrebare telefon ridsefri og sikker mod fald. Plus et cover kan hjælpe med at udsmykke telefonen, så den ligner mere din stil.

iPhone 12 er stadig til salg, men iPhone 13 og iPhone 14 har siden erstattet den som Apples nyeste og bedste telefon. Alligevel er der ingen grund til at udskifte din iPhone 12, medmindre du er nødt til det, og det kan du hjælpe med at forhindre med et cover i topkvalitet.

Her er de bedste iPhone 12 covers, vi er stødt på, men glem ikke, at de bedste iPhone 12 Pro covers også har deres egen liste.

De bedste iPhone 12 covers du kan købe

1. OtterBox Symmetry Series Clear Case til iPhone 12

Specifikationer

 • Vægt: 36 g
 • Farver: Klar
 • Materialer: Polycarbonat, syntetisk gummi

Få covers beskytter bedre end et fra OtterBox, og Symmetry-serien er en pålidelig klassiker, som du vil undre dig over, hvorfor du ikke havde taget i brug før. Dette klare cover kommer også i versioner med farvede designs, der rigtig kan vise din iPhone 12 frem.

Symmetry-serien er lavet af polycarbonat og syntetisk gummi, med hævede kanter for at beskytte din iPhones skærm. Coveret er også kompatibelt med trådløs opladning. Dens DROP+-klassificering giver mulighed for tre gange så mange fald som den militære standard. Vigtigst af alt, Otterbox tilbyder en begrænset livstidsgaranti. Hvis der sker noget med dette særlige etui, vil du kunne erstatte den med en ny uden besvær.

2. Incipio Slim til iPhone 12

Specifikationer

 • Vægt: 108 g.
 • Farver: Klar, lilla, blå og sort
 • Materialer: Plastik

Nogle gange er slank beskyttelse alt hvad du behøver. Incipios lette Slim Case til iPhone 12 har en forhøjet kant til at beskytte din skærm, mens den tilbyder op til 4 m faldbeskyttelse.

Slim er både ridse- og misfarvningsafvisende og stadig tynd nok til at give dig mulighed for trådløst at oplade din iPhone 12. Coverets antimikrobielle overflade hævder også at eliminere 99,9% af overfladebakterier og bakterier, så du får ekstra beskyttelse mod hverdagens farer. Bare måske vask dine hænder efter at have taget din telefon ind på badeværelset.

Der er en klar version af Slim Case, men hvis du vil vise din iPhone 12, er de tre farvemuligheder – lilla, blå og sort – gennemsigtige.

3. UAG PATHFINDER Series Cover til iPhone 12

Specifikationer

 • Vægt: 50 g
 • Farver: Orange, Sort, Mallard, Oliven, Sølv, Hvid.
 • Materialer: Plastik

Dette hvide UAG PATHFINDER cover til iPhone 12 giver den ultimative beskyttelse af din enhed. Dette UAG-cover har en fjerlet, armeret konstruktion med en blød, stødabsorberende indvendig del. Den er en af de første covers, der har formået at lave både et slankt og robust design i et cover. Designet som er med action og eventyr i tankerne, har et intens og iøjnefaldende design.

Den har al beskyttelsen med intet af det voluminøse. På hjørnerne sidder der beskyttelsespuder, som passer til rammen omkring skærmen og beskytter mod ridser og slid, uanset om din telefon ligger med forsiden opad eller nedad. Du får her et iPhone 12 cover, hvor der under ingen omstændigheder er sparet på sikkerhed eller kvalitet.

4. CaseMe Vintage Læder Etui til iPhone 12

Specifikationer

 • Farver: Sort, brun
 • Materialer: Læder

CaseMe’s attraktive pung-etui i fuld læder til iPhone 12 forvandler din telefon til en funktionel pung. Ikke alene beskytter den din telefon med stil takket være et vegetabilsk garvet læderydre, der ældes over tid og tilføjer sin egen farve.

Der er både kortholdere og lomme på CaseMe’s etui, som tilbyder en enkel måde at medbringe alle dine væsentlige ting, når du forlader huset. Og til 299 kr. er det en relativ overkommelig pris, samtidig med at det ser ud som om, du har betalt meget mere for dit iPhone 12-tilbehør.

5. Smartish Kung Fu Grip Slim Case til iPhone 12

Specifikationer

 • Vægt: 32 g
 • Farver: Klar, sort, blå, lilla, hvid, sølv
 • Materialer: TPU med tekstureret størrelse

Vi har alle tabt vores telefoner en eller to gange (eller flere, men hvem tæller?). Smartlys Kung Fu Grip cover til iPhone 12 søger at sikre, at du kan få det bedste greb på din telefon, som det er muligt.

Med en “super grippy” tekstur er dette etui lavet til at blive i dine hænder så længe som muligt. Den har teksturerede sider, et slankt design og en kant rundt om fronten for at forhindre, at din telefons skærm rører ved potentielt kompromitterende overflader. Men vigtigst af alt er Smartish Kung Fu Grip Slim Case så lavprofilet, at du måske bare glemmer, at det er der.

6. Case-Mate Soap Bubble til iPhone 12

Specifikationer

 • Vægt: 32 g
 • Farver: Sæbeboble (klar)
 • Materialer: Termoplastisk polyurethan

Er du bare ikke til de generiske ensfarvede telefoncovers, der dominerer detailforretninger? Eller er du på udkig efter noget lidt mere unikt? Case-Mates Soap Bubble iPhone 12 etui er kuren mod det almindelige cover.

Dette lette etui har en iøjnefaldende hvirveleffekt samt 3 m faldbeskyttelse og MicroPel antimikrobiel beskyttelse. Coveret i sin helhed afværger også ridser og skrammer, så mens du indhyller din nye telefon i nogle seriøst seje designs, kan du være sikker på, at din iPhone 12 vil være i gode hænder. Derudover tilbyder Case-Mate en livstidsgaranti til at dække eventuelle potentielle problemer.

7. Nomad Rugged Case til iPhone 12

Specifikationer

 • Vægt: 160 g
 • Farver: Sort, brunt, naturligt læder
 • Materialer: Læder, polycarbonat, TPE

Hvis du ikke har noget imod den tunge vægt, vil Nomad’s Rugged cover give din iPhone et sofistikeret udseende, samtidig med at den beskytter mod skader.

Førstnævnte opnås af læderryggen, som kommer i tre forskellige farver og ældes smukt, efterhånden som du bruger den. I mellemtiden sørger TPE-sider og kanter for, at telefonens forside ikke er i fare for at ridse, og det indvendige lag af polycarbonat beskytter iPhonen mod stød fra fald. Tilsyneladende vil dette etui holde din iPhone intakt efter et fald på 3 m , siger Nomad.

8. Native Union Clic Canvas til iPhone 12

Specifikationer

 • Vægt: 23 g
 • Farver: Grå, sort, sage, lyserød
 • Materialer: PC+TPU, polyester

Kombiner førsteklasses følelse af et stofetui med det praktiske ved plastik og du får Native Union Clic Canvas etuiet. Med hævede kanter er din skærm og dine kameraer på bagsiden sikre fra de overflader, du lægger din telefon på, mens tekstildelen giver en fremragende følelse til etuiet og et unikt udseende.

Dette cover er også et praktisk valg. Den fungerer med MagSafe-tilbehør, tilføjer lidt vægt til din telefons samlede masse, og de fleksible materialer betyder, at den er nem at tage af og på.

9. Apple Silicone Case til iPhone 12

Specifikationer

 • Vægt: 45 g
 • Farver: Hvid, Ametyst, cantaloup, solgul, kumquat, mørk marineblå, pistaciegrøn, pink citrus, sort, rød.
 • Materialer: Silikone

Af alle de covers, der er produceret af Apple selv, er denne silikonemodel vores favorit. Den blander design og beskyttelse fremragende og kommer i imponerende 15 farver, så der burde være masser af valg for selv de mest kræsne iPhone 12-ejer.

På indersiden af coveret installerede Apple et blødt mikrofiberlag til at holde telefonen, og også MagSafe-kompatible magneter. Det hjælper med at sikre, at alt MagSafe-tilbehør, du måtte have, stadig passer perfekt, præcis som Apple havde til hensigt.

Sådan vælger du det bedste iPhone 12 cover til dig

Når du vælger det bedste iPhone 12-cover, bør beskyttelsen af din enhed være først i tankerne. Du bør altid overveje, hvilken type materiale dit etui er lavet af, såvel som dets faldvurdering for de uplanlagte tab. Jo højere faldvurderingen er, jo større chance er din telefon beskyttet, hvis den falder ned på fortovet. Hvis du er mere bekymret for, hvordan din telefon ser ud og foretrækker sjove designs frem for kraftige materialer, kan du nøjes med mindre faldværdier, tyndere telefoncovers og endda skind i stedet for covers, hvis du vil springe dem helt over.

Telefonetuier kan og varierer i pris. Hvor mange penge du bruger på et cover er dog ikke direkte relateret til dens kvalitet. Du skal tage stilling til, om et cover er værd at købe for dig personligt. Dette gælder for etuier med fantastisk design eller dem, der er fuldstændig stødsikre med høje faldværdier. I sidste ende skal du finde ud af, hvor meget hver af disse covers er personligt værdifulde, bortset fra prisen.

Et vigtigt aspekt med iPhone 12 er, at du kan bruge det samme cover, som du køber til den telefon, til at bruge med iPhone 12 Pro, da telefonerne har samme størrelse. På den måde kan du ganske enkelt skifte et cover til et andet, hvis du beslutter dig for at opgradere eller vælge en anden model i fremtiden. Du vil ikke kunne bruge disse etuier på en iPhone 12 mini eller iPhone 12 Pro Max, da de har forskellige dimensioner.

About Anders Buhl 977 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.