Bedste iPhone 13 Pro covers

Bedste iPhone 13 Pro covers

Selv næsten et år senere er det stadig en smart idé at købe de bedste iPhone 13 Pro og Pro Max covers. Uanset om det er til beskyttelse, et nyt look eller nogle ekstra funktioner, så vil et cover til din iPhone gøre den endnu bedre, end den allerede er.

iPhone 13 Pro er muligvis ved at tage et skridt tilbage, da iPhone 14 er på vej til at debuterer. Det betyder, at det bliver svært at få fat i nye telefoner, så endnu større grund til at opbevare din telefon sikkert og i et cover.

Fra krystalklare til ultra-robuste modeller, her er de nyeste iPhone 13 Pro-covers, du bør putte på din liste.

De bedste iPhone 13 Pro covers, du kan købe i dag

1. RadiCover Exclusive 2-in-1 Wallet Cover 

Radicover er vores nummer 1. Udover at den tilbyder lidt af det bedste fra alle verdener, så er den også unik i den forstand, at den tilbyder beskyttelse mod stråling. Op til 86% beskyttelse ifølge RadiCover. Derudover har den et lækkert læder-cover, der tilbyder god beskyttelse. Desuden er der plads til 3 kort, og har et elegant, tyndt og udtageligt bumper cover.

RadiCover Exlusive 2-in-1 Wallet Cover kan for nogen måske virke lidt stort, men man har altid muligheden for at bruge sin iPhone i det tynde bumper cover, som sidder fast via en magnet, og dermed utrolig let at tage af og på.

 • Beskyttelse mod stråling
 • Lækkert læder materiale
 • Lidt stor i det

2. Peak Design Everyday Case

Peak Design Everyday Case er designet til at være den ultimative balance mellem minimalistisk elegance og førsteklasses beskyttelse. Den supertynde 2,4-millimeter profil er fremhævet af gummiagtige kofangere og en nylon lærredsskal, for ikke at nævne en nyttig fingerløkke til faldfrit greb.

Peak Design Everyday Case, som er kompatibel med Apples MagSafe-tilbehør og opladere, er også designet til at komplementere virksomhedens økosystem af mobiltilbehør via deres super fine SlimLink-monteringssystem, som holder din iPhone 13 Pro pæn og sikker, uanset hvad du laver. Den er også tilgængelig til andre iPhone 13-modeller.

 • Attraktivt design
 • Let at holde fast i
 • Fås kun i én farve

3. Catalyst Vibe etui til iPhone 13 Pro

Modsat blev Catalyst Vibe-coveret bygget til at forbedre iPhone 13 Pros funktioner. For eksempel kan den prale med op til 30 procent højere lyd over iPhones integrerede højttalere (sammenlignet med intet etui overhovedet, op til +3,8 dBA), når den er installeret, og den kommer med en praktisk snor.

Catalyst hævder også 2,5X bedre faldbeskyttelse sammenlignet med andre konkurrenter og de fire hjørner på coveret fungerer som fastgørelsespunkter for andet Catalyst Crux gear (f.eks. stick-on pung og halsrem). Der er endda en nyttig roterende mute-knap, som gør det helt enkelt at slå lyden fra på din telefon med et øjebliks varsel. Ydermere har den MagSafe-kompatibilitet, og det bliver hurtigt klart, hvorfor dette er et af vores topvalg.

 • Hjælper med at øge lyden
 • 3 m faldbeskyttelse
 • Kommer kun i grå

4. Apple iPhone 13 Pro Silicone Case med MagSafe

Apple laver selvfølgelig deres eget silikone-cover til iPhone 13 Pro, og det kommer i otte forskellige farver. Det ydre lag føles blødt og er let at holde fast i, mens det inderste lag har en blød mikrofiberbelægning for at holde eventuelle ridser eller skrammer i væk.

Da Apple har en række MagSafe-centreret iPhone-tilbehør, er dette cover kompatibelt med deres læderpung, som i sig selv er kompatibel med Find My, hvilket betyder, at du får besked om pungens sidst kendte placering, hvis den bliver adskilt fra din telefon.

 • Kommer i en række forskellige farver
 • Let at holde fast i
 • Ikke så meget faldbeskyttelse som andre covers

5. Speck Presidio Perfect-Clear kompatibel med MagSafe

Presidio Perfect-Clear coveret er også MagSafe-kompatibel, og her handler det primært om at vise sin nye prangende Apple-enhed frem. Tro mod sit navn har det krystalklare design en dobbeltlags omkreds for endnu mere beskyttelse mod uventede fald. (Op til imponerende 4m.)

Smartphones er kendt for at være et sted hvor bakterier trives, men Speck bruger en antimikrobiel belægning til at hjælpe med at reducere bakterievæksten med op til 99 procent. Den hævede kant og kameraringen holder også iPhone 13 Pros linser beskyttede, og alle iPhone-porte er let tilgængelige. Og har du brug for lidt ekstra ro i sindet, så kommer den med livstidsgaranti.

 • Lader dig se din iPhones farve
 • Faldbeskyttelse op til 4m
 • Antibakteriel belægning
 • Kan være glattere end andre covers

6. Raptic iPhone 13 Pro Cover Shield

Mens nogle iPhone 13 Pro covers handler om stil, handler Raptic iPhone 13 Pro Case Shield om at holde din smartphone sikker. (Selvom den kommer i fem attraktive farver.) Bygget med bearbejdet aluminium, kan den prale af 10 fods faldbeskyttelse og stødabsorberende luftlommer på indersiden for maksimal isolering.

Den klare polycarbonatbagside lader dig vise dit nye statussymbol frem uden risiko for at ridse den, og MagSafe-kompatibilitet er prikken over i’et.

 • God faldbeskyttelses
 • Kommer i fem farver
 • Kraftigere end andre covers

mere

7. Mujjo Full Leather Wallet Case til iPhone 13 Pro

Hvis du ikke vil have din pung adskilt fra din telefon, kan Mujjo Full Leather Wallet Case til iPhone 13 Pro være svaret. Dette cover inkluderer en indbygget kortlomme til at rumme op til tre bank-, ID- eller rejse- kort.

Som du måske har gættet, er dette cover primært lavet af højkvalitets vegetabilsk garvet læder. Foret med luksuriøse japanske mikrofibre for en sofistikeret finish, den 1-millimeter hævede kant tilføjer ekstra skærmbeskyttelse, og Mujjo sørger for, at alle dine porte og knapper er fuldt tilgængelige.

 • Stilfuldt læder
 • Holder til kreditkort, kontanter
 • Ikke MagSafe-kompatibel

8. Nomad Modern Leather Case

Hvis du ikke har noget imod at bruge lidt flere penge på et virkelig specielt etui, opdaterede Nomad’s sit klassiske etui med læder til iPhone 13-serien, og det inkluderer selvfølgelig iPhone 13 Pro.

Udover læderet, som med tiden vil få et mere unikt vejrbidt udseende, har etuiet indbyggede magneter, der hjælper med at tilpasse ethvert MagSafe-tilbehør, du måtte have. Der er også den unikke mulighed for at bruge Nomads digitale visitkort-funktion til at udveksle kontaktoplysninger via NFC.

Det eneste du skal være opmærksom på er, at på trods af prisen, er dette ikke et fuld læderetui. Siderne af din telefon er beklædt med TPU-underlaget, hvilket, selvom det er nøglen til coverets lovede 3m faldbeskyttelse, betyder, at du ikke kan værdsætte læderet fra Nomad-coveret, hvis du placerer telefonen på bagsiden.

 • Klassisk læderbagside
 • Integrerede MagSafe magneter
 • NFC visitkort funktion
 • Dyr
 • Siderne er af almindelig TPU-plast

Hvad er det bedste iPhone 13 Pro cover?

Aller øverst finder du RadiCover Exlusive 2-in-1 Wallet Cover, som har en solid og lækker læder krop og tilbyder som den eneste beskyttelse mod stråling. Den har også praktisk 2-i-en pung funktion, hvor der er plads til 3 kort og nogle kontanter i en inderlomme.

Peak Design Everyday Case, som har en polycarbonat krop, gummiagtige kofangere og en slank nylon lærredsskal, der tilføjer et strejf af ekstra klasse til en i forvejen klassisk enhed. Når det kommer til overordnede designvalg, er der utroligt meget at kunne lide ved dette cover, og den er kompatibel med et væld af mobilbeslag fra Peak, for ikke at nævne Apple MagSafe-tilbehør.

Hvad er bedre end klassens bedste faldbeskyttelse op til 3 m? Hvad med et design, der øger iPhone 13 Pros indbyggede højttalervolumen med op til 30 procent? Eller en øjeblikkelig mute-knap til at dæmpe din smartphone? Catalyst Vibe coveret dækker alt dette uden undtagelser.

Hvis førsteklasses personalisering er det, du leder efter, kommer Casetify Custom Phone coveret i mere end 20 forskellige farver og to robusthedsniveauer: Stærk og Ultimate. Og takket være virksomhedens re/Castify-program, som bruger opbrugte telefoncovers til at hjælpe med at lave deres nye covers, kan du være sikker på, at der ikke bliver brugt unødigt mange ressourcer.

Sådan vælger du det bedste iPhone 13 Pro cover til dig

Når det kommer til at vælge det bedste iPhone 13 Pro cover, der passer til din livsstil, er her nogle ting at overveje:

Pris — iPhone 13 Pro er dyr nok inden, man begynder at bruge for hundredvis af kroner på kompatibelt ekstra tilbehør. Nogle af de mere robuste covers koster op mod 400 kr., men du kan finde masser af gode muligheder under 200 kr.

Byggemateriale — Fra silikone til aluminium til polycarbonatplastik til læder, se efter et godt fald for at holde din iPhone beskyttet. Nogle Covers er kun beregnet til at modstå fald fra omkring en meter, mens nogen er vurderet til at kunne modstå fald på op til flere meter.

MagSafe-kompatibilitet – De fleste covers på denne liste er kompatible med Apples MagSafe-teknologi, og de fleste nye covers er efterhånden kompatible, men det er altid en god idé lige at tjekke, hvis det er vigtigt for dig.

Farve-/designmuligheder — Nogle covers tilbyder kun et eller to farvevalg pr. mærke, men de moderigtige tager flere chancer i denne afdeling og tilføjer blandede farver, teksturerede designs og tilpassede mærker.

Miljøpåvirkning — Vi skal alle hjælpe til, når det kommer til passe på miljøet, og hvis fremtidssikring af vores planet er på din to-do-liste, så kig efter iPhone-covers med forskellige grønne tiltag. Mange mærker bruger genbrugsplast til at få dem lavet, og selv de små ting hjælper.

Du behøver ikke nødvendigvis at bekymre dig om covers, der beskytter mod vand, da iPhone 13 Pro’s IP68 vandafvisning betyder, at den kan tage et dyk i ned til 6 meter vand i 30 minutter uden skader. hvis Hvis din iPhone 13 Pro alligevel skulle tage en utilsigtet svømmetur, vil du gerne bruge en Siri-genvej til at fjerne vand fra iPhones højttalere for at hjælpe enheden med at tørre. Hvis du er i tvivl om hvorfor du skulle bruge iPhone cover, så kan du læse mere i vores guide omkring de bedste grunde til at bruge et iPhone cover.

Læs også: Bedste iPhone-covers lige nu

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.