Bedste mobil i 2021: De bedste smartphones

Bedste mobil i 2021

Disse er de bedste mobiltelefoner i forskellige priskategorier baseret på vores test.

De bedste telefoner leverer fantastiske kameraer, kraftfuld ydeevne til at klare flere opgaver på samme tid og nok batterilevetid til at vare hele dagen. Og med gode muligheder tilgængelige i alle prisniveauer er det nu et godt tidspunkt at opgradere.

Når det kommer til at købe en ny telefon, foretrækker nogle måske at have den størst mulige skærm sammen med de mest avancerede specifikationer. Og andre ønsker en solid mellemtelefon, der leverer alt det grundlæggende uden at føle den er for billig. For at hjælpe dig med at vælge den bedste smartphone til dig tester vi et bredt udvalg af telefoner, så vi kan komme med de bedst mulige anbefalinger.

Læs også: De bedste små telefoner

Vores liste har noget for enhver smag, inklusiv gode tilbud til omkring 3000 kr. Vi har rangeret alle de bedste telefoner baseret på vores test. Her er de bedste smartphones lige nu.

Hvilke er de bedste telefoner?

Baseret på vores test, så forbliver den nye iPhone 12 Pro Max samlet set den bedste telefon. Den leverer fantastiske kameraer, en enorm 6,7-tommer skærm, 5G-forbindelse og den kraftigste ydeevne af alle telefoner. Mens andre iPhone 12-modeller imponerer, giver Pro Max dig den største skærm sammen med den længste batterilevetid.

Hvis du foretrækker Android, udmærker den nye OnePlus 9 Pro sig som den bedste Android-telefon, du kan købe. Lige en tand over Samsung Galaxy S21 Ultra. Begge telefoner har dynamiske 120Hz-skærme og fremragende kameraer, men OnePlus 9 Pro tilbyder hurtigere opladning og koster mindre. Vi kan godt lide S21 Ultras understøttelse af S Pen (den første Galaxy S-telefon, der har det).

Prisbevidste forbrugere bør se på Google Pixel 4a, en utrolig god handel, selvom Pixel 5a snart skulle være på vej.

Nogle vil måske vente på iPhone 13 til efteråret, som muligvis kommer med en 120Hz-skærm og et mindre notch, men der er masser af overbevisende muligheder lige nu.

De bedste telefoner, du kan købe i dag

1. iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro Max får titlen som den bedste telefon takket være en række rigtige gode opgraderinger. Dette inkluderer en ny 6,7-tommer ProMotion-skærm, der skalerer op til 120Hz, der giver silkebløde animationer, fantastisk ydeevne fra A15 Bionic-chippen og super batterilevetid på over 12 timer i vores test.

Kameraerne på iPhone 13 Pro Max er simpelthen det bedste du kan få, takket være forbedrede sensorer, der indfanger mere lys og en ny funktion til fotografiske stilarter, der lader dig justere udseendet af dine billeder. Men de fedeste kamerafunktioner er en ny makrotilstand, der hjælper dig med at tage fantastiske nærbilleder, og en Cinematic-tilstand til video, der leverer en overbevisende bokeh-effekter sammen med automatisk fokusering mellem forskellige motiver.

Opladningen kunne være hurtigere. Men overordnet set er iPhone 13 Pro Max uden tvivl den bedste smartphone lige nu.

 • Klassens bedste kamera
 • 120Hz ProMotion skærm
 • Overlegen præstation
 • Opladning kunne være hurtigere
 • Intet Touch ID

Læs vores fulde anmeldelse af iPhone 13 Pro Max.

2. OnePlus 9 Pro

OnePlus 9 Pro har det bedste kamera, der nogensinde er inkluderet i en OnePlus-telefon, og gør her op med en mangeårig kritik af producentens enheder. Med hjælp fra kameraspecialisten Hasselblad har OnePlus 9 fået et fremragende udvalg af linser, der fanger farver nøjagtigt og producerer fotos, der konkurrerer med de bedste kameratelefoner på markedet. Dette er en af grundende til, at vi mener OnePlus 9 Pro, er den bedste Android, du kan få.

Der er andre funktioner ud over kameraerne, der tipper til 9 Pro’s fordel. Du får et display med en dynamisk justerende opdateringshastighed, der skaleres mellem 1 og 120Hz afhængigt af om dine aktiviteter drager fordel af en hurtigere opdaterende skærm. Det hjælper med batteriets levetid, da OnePlus 9 Pro varede mere end 10,5 timer i vores batteritest for telefoner med bedste batterilevetid, selv med den hurtigere opdaterende skærm tændt.

Når du skal oplade, så gør OnePlus ‘WarpCharge 65T-teknologi, at din telefon kan oplades fuldt ud på lidt mere end 30 minutter. Trådløs opladning på OnePlus 9 Pro er hurtigere end nogle telefoner kan oplade med en almindelig kabelforbindelse. Tilføj en Snapdragon 888-processor og masser af RAM, og du har en af de mest kraftfulde Android-telefoner på markedet.

 • Smuk 120Hz skærm
 • Vild hurtig kabel- og trådløs-opladning
 • Fantastisk kamera
 • Morgendis-modellen er meget glat
 • Nightscape-fotos er inkonsistente

Du kan se nærmere omkring prisen hos Computersalg her.

3. Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra er en overlegen storskærmstelefon, der tilbyder en dynamisk 6,8-tommer AMOLED-skærm, der skalerer fra 10Hz til 120Hz med super jævn ydeevne. Men den bedste funktion er dens dobbelte teleobjektiver med 3x og 10x optisk zoom og muligheden for at Space Zoome op til 100x med en ny Zoom Lock-funktion. Den overordnede kamerakvalitet forbedres også med bedre portrætter og lysere billeder med Night-tilstand.

S21 Ultra udmærker sig også ved at optage videoer med en ny Director’s View-tilstand, der giver dig mulighed for at optage ved hjælp af front- og bagsidekameraet på samme tid. Andre højdepunkter inkluderer stærk ydeevne fra Snapdragon 888-chippen og ekstra lang batterilevetid fra 5.000 mAh batteri, da S21 Ultra varede næsten 11,5 timer i vores websurfingstest. Galaxy S21 Ultra kommer ikke med en oplader i æsken eller et microSD-kortspor, men overordnet set, er det tæt på den bedste Android-telefon, du kan købe.

 • Dynamisk 6,8-tommer AMOLED-skærm
 • Dobbelt teleobjektiver
 • S Pen support
 • Ingen oplader i æsken
 • Mangler microSD-kortspor

Du kan se nærmere omkring prisen hos Computersalg her.

4. iPhone 13

Den bedste telefon for pengene. iPhone 13 leverer en fantastisk kameraoplevelse i et kompakt design. Hoved-kameraet indsamler nu mere lys nu, og det ultrabrede kamera kan fange et større område . Og den filmiske tilstand til video giver dig Hollywood-lignende dybde af fokus i dine optagelser takket være den kraftfulde nye A15 Bionic-processor.

Andre højdepunkter inkluderer en lysere 6,1-tommer skærm og et mindre hak øverst, så du får mere skærm. Den største forbedring er batterilevetiden, da vi så omkring 10,5 timers levetid, hvilket er en forbedring på over 1,5 timer fra iPhone 12. Tilføj derudover en startkapacitet på 128 GB, og det er efterhånden svært gå galt med den her iPhone.

 • Klassens bedste kamera
 • Fremragende A15 Bionic-processor
 • Lysere skærm
 • Længere batterilevetid
 • Opladning kunne være hurtigere
 • Ingen telezoom eller 120Hz skærm

Læs vores fulde anmeldelse af iPhone 13.

5. Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Samsung Galaxy Note 20 Ultra er dyr til en pris på over 10.000, men ingen andre storskærmstelefoner har så mange funktioner som denne phablet. Du får en smuk 6,9-tommer OLED-skærm med en dynamisk 120Hz opdateringshastighed samt masser af nye S Pen-opgraderinger, der spænder fra nye luftbevægelser til en hurtigere responstid på 9 ms. Derudover indeholder Note 20 Ultra en af de mest alsidige kameraopsætninger nogensinde, inklusiv en 108 MP hovedsensor, en kæmpe 50x Space Zoom og en dedikeret laser autofokus sensor til at gøre billeder skarpere.

Note 20 Ultra er også en mini-pc og spilkonsol i forklædning. Med den forbedrede DeX-tilstand kan du overføre fotos, apps og mere til et tv i nærheden, og med Xbox Game Pass kan du streame mere end 100 Xbox-titler over skyen. Note 20 Ultra fungerer også godt med din pc, da Link til Windows giver dig mulighed for at køre Android-apps på din bærbare computer samt få notifikationer, foretage opkald og meget mere. Når du lægger alt det sammen, så har du en af de bedste telefoner overhovedet.

 • Dynamisk 6,9-tommer 120Hz-skærm
 • God og glattere S Pen ydeevne
 • Kraftigt 50x zoomkamera og laser autofokus
 • Meget god batterilevetid
 • Dyr

Se mere om prisen hos Computersalg her.

6. iPhone 12

IPhone 12 har meget af det, der gør iPhone 12 Pro fantastisk – den lynende hurtige 5-nanometer A14 Bionic-chip, det samme imponerende 7-element kamera og 5G-forbindelse. Alt dette til en mere overkommelig pris. Ikke alle har behov for iPhone 12 Pros ekstraordinære materiale og dens evne til at indfange foto- og videooptagelser. Den almindelige iPhone 12 vil være den bedste nye all-around iPhone for de fleste købere.

Meget af det har at gøre med, hvordan Apple forbedrede de grundlæggende ting. IPhone 12 har en ny OLED-skærm, der langt overgår den slørede LCD-skærm med lav opløsning i sidste års iPhone 11. Og iPhone 12’s nye design har en elegant flad kant og smallere rammer, der yderligere barberer af telefonen for at få det maksimale ud af skærmen. Vi kan også lide Apples nye MagSafe-initiativ, som frigør nyt potentiale for tilbehør og giver hurtigere og mere bekvem trådløs opladning end tidligere iPhones.

Naturligvis ville vi ønske, at Apple sendte en oplader i æsken med denne telefon og øget basislager til 128 GB. Men med disse irritationsmomenter lagt til side, er iPhone 12 stadig en alsidig og fremragende enhed, der vil glæde enhver iPhone-bruger.

 • Attraktivt nyt design med MagSafe
 • Omfattende 5G-dækning
 • Utrolig ydeevne
 • Kun 64 GB basislager
 • Digital zoom kan stadig bruge noget arbejde

Du kan se nærmere omkring prisen hos Computersalg her.

7. Samsung Galaxy S21

Hvis du leder efter en flagskib-telefon til en overkommelig pris, er Samsung Galaxy S21 en af de bedste muligheder. S21 giver et godt førstehånds indtryk med sin slanke profil, og skarpe kameradesign, der blander kameraet ind i enheden. Og kameraerne selv imponerer også med forbedrede portrætter og en ny Zoom Lock-funktion, der giver dig bedre resultater på op til 30x zoom.

Galaxy S21 kan du få til god en pris, og det kommer med nogle kompromiser. Du finder ikke en oplader i æsken eller et microSD-kortspor, og bagsiden er plastik i stedet for glas. Men denne Samsung-telefon kompenserer for disse mangler med stærk ydeevne fra sin Snapdragon 888-chip, en større fingeraftrykssensor til lettere oplåsning og sjove funktioner som Single Take 2.0 til at tage billeder og videoer på én gang.

 • Fremragende dynamisk 120Hz skærm
 • Kraftfuld ydeevne
 • Raffineret design
 • Ingen oplader eller microSD-kortspor
 • Plastic bagside

Du kan se nærmere omkring prisen hos Computersalg her.

8. Google Pixel 4a

Hvad der gør Google Pixel 4a så speciel er, at den tilbyder næsten alt, hvad du ønsker i en smartphone til kun omkring 3000 kr. Og det er bemærkelsesværdigt overbevisende til den pris.

Googles mellem-telefon indeholder en smuk 5,8-tommer OLED-skærm, solid ydeevne fra en Snapdragon 730G-chipsæt, smarte softwarefunktioner som Call Screen og Googles smarte Recorder live transkriptions-app og selvfølgelig det fantastiske 12 megapixel kamera, der inkluderer fordele som Night Sight og Super Res Zoom.

Det eneste område, hvor Pixel 4a halter bag konkurrenterne, er når det kommer til batteriets levetid. Selv med en strømforsyning, der er betydeligt større end iPhone SE, holder den stadig ikke så længe på en opladning. Den kan heller ikke matche Apples mellem-klasse iPhone, hvad angår ydeevne. Men på næsten alle andre måder er Googles Pixel en fantastisk velafrundet telefon, som alle, der er på udkig efter en billig telefon, bør overveje. En efterfølger, Pixel 5a, kommer efter sigende i første halvdel af dette år, så planlæg din opgradering herefter.

 • Klassens bedste kamera
 • Lys OLED-skærm
 • 128GB lager
 • Billig
 • Batteriets levetid kunne være bedre

Du kan se nærmere omkring prisen hos Computersalg her.

9. Samsung Galaxy S20 FE

Du behøver ikke længere betale 6000-7000 eller mere for at få de bedste fordele ved Samsungs Galaxy S20-serie. Samsung Galaxy S20 FE bevarer de bedste funktioner fra Samsungs flagskib-model med kun mindre kompromiser, hvilket gør dette til en af de bedste telefoner for pengene. (Det gælder især, hvis du kan få rabat på S20 FE på den normale pris, nu når S21-modellerne er tilgængelige.)

Galaxy S20 FE leverer en stor 6,5-tommer skærm med en dejlig 120Hz opdateringshastighed, 5G-forbindelse og en hurtig Snapdragon 865-processor. Vi kan virkelig godt lide det tredobbelte kamerasystem på denne telefon, som inkluderer en kraftig 3x optisk zoom og imponerende 30x space zoom.

Du bliver dog nødt til at tage til takke med en plastikbagside i stedet for glas og en langsommere oplader end den almindelige Galaxy S20, men disse kompromisser er det værd. Dette er Galaxy S20-modellen at gå efter, hvis du vil have avancerede funktioner, men ikke den høje pris som de fleste andre flagskibstelefoner.

 • Stor 120Hz skærm
 • Overkommelig pris
 • God ydeevne
 • Batteriets levetid lidt kortere end forventet
 • Hurtig oplader koster ekstra

Du kan se nærmere omkring prisen hos Computersalg her.

10. iPhone 11

For en meget rimelig pris tilbyder iPhone 11 utroligt gode fotos i svagt lys via sin nattilstand, og der er et nyt ultrabredt objektiv, der giver dig mulighed for at flere motiver eller scener kan passe ind med sit 120 graders synsfelt. Selfies får også en seriøs opgradering med et 12-MP kamera, der automatisk skifter til en bredere visning, når du drejer telefonen til liggende tilstand.

6,1-tommers LCD på iPhone 11 er ikke OLED-stor, ligesom hvad du får fra den nyere iPhone 12, men den er farverig og lys. En hurtig A13 Bionic-processor, lang batterilevetid og dit valg mellem seks farver styrker iPhone 11 som vinder. Der er også en endnu bedre pris nu, hvor iPhone 12 er ude.

 • Fantastiske fotos, især med nattilstand
 • Hurtig A13 Bionic CPU
 • Lang batterilevetid
 • Hurtig oplader medfølger ikke
 • Kun 64 GB lagerplads fra start

Du kan se nærmere omkring prisen hos Computersalg her.

11.  iPhone SE

Du behøver ikke at have den store pung for at få fat i en Apple-telefon. IPhone SE kommer med næsten alt, hvad du kan lide ved Apples enheder, men til en lavere pris.

Du får et ældre, iPhone 8-inspireret design med mærkbare rammer omkring LCD-skærmen, men fans af kompakte telefoner vil kunne lide iPhone SE’s lille størrelse og det faktum, at den drives af en A13 Bionic-processor – stadig i stand til at overgå langt dyrere Android enheder. Den ene bageste linse på iPhone SE leverer også fantastiske fotos takket være Apples fremragende beregningsfotografering.

 • Overkommelig pris
 • Hurtig A13 Bionic-ydeevne
 • Meget godt kamera
 • Store rammer
 • Ingen nattilstand

Du kan se nærmere omkring prisen hos Computersalg her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.