Bedste telefonbatterilevetid: Smartphones, der holder længst

Disse er de smartphones med den bedste batterilevetid baseret på vores test. Vælg en enhed med den bedste batterilevetid på telefonen, og du behøver aldrig at bekymre dig om at skulle finde et sted at oplade din telefon igen.

Batteriets levetid er stadig en vigtig overvejelse, når du køber en telefon, selvom størrelsen på disse strømforsyninger fortsætter med at vokse. Flagskibe fra Samsung og LG har massive 5.000 mAh batterier, der giver løfter om telefoner, der kan vare hele dagen på en enkelt opladning. Men hvilke enheder kan virkelig prale af, at give den bedste batterilevetid på en enkelt opladning?

I vores batteritest har vi telefoner der kontinuerligt er på nettet over LTE eller 5G, indtil de løber tør for batteri. Den gennemsnitlige telefon varer ca. 10 timer, men de telefoner, vi har fremhævet her, holdt i mindst 11 timer.

Sidste års Moto G Power er vores regerende batterimester. Opfølgeren Moto G Power (2021), har dog gjort et rigtig godt job, og er i sig selv en enhed med langvarig batteritid. Begge disse Motorola-enheder er afhængige af 5.000 mAh-batterier, og varer mindst 14 timer i vores batteritest. Faktisk har Motorola-telefoner en tendens til at klare sig godt i testen, da de udgør syv ud af de 15 bedste enheder.

Her er alle de bedste telefoner, vi har testet i det sidste halvandet år.

Bedste batterilevetid (timer: minutter)

 1. Moto G Power: 16:10
 2. Asus ZenFone 7: 15:01
 3. Moto G Power (2021): 14:04
 4. LG V60 ThinQ 5G: 12:46
 5. Moto G Fast: 12:17
 6. Moto G Stylus: 12:13
 7. Motorola Edge: 12:12
 8. Motorola One 5G Ace: 12:03
 9. Samsung Galaxy S20 Ultra: 11:58
 10. iPhone 11 Pro Max: 11:54
 11. OnePlus Nord N10 5G: 11:48
 12. LG G8X ThinQ Dual Screen: 11:46
 13. Samsung Galaxy S21 Ultra: 11:25
 14. iPhone 11: 11:16
 15. Motorola Edge Plus: 11:05

Den bedste telefonbatterilevetid i 2021

1. Moto G Power

Sidste års Moto G Power forbliver vores mester på trods af hård konkurrence fra sin efterfølger. Få fat i den ældre Moto G Power, og du vil opdage en budgettelefon med et 5.000 mAh batteri, der får dig igennem dagen uden brug af opladning. I vores test varede Moto G Power mere end 16 timer og slog sin forgænger med en halv time.

Forvent ikke en hurtig opladning fra denne telefon. Efter 30 minutters opladning af et afladet batteri viste Moto G Powers batteriindikator kun en 21%. Man skal så også tage med, at 5.000 mAh er et mægtig stor strømforsyning, der skal oplades, og det er ikke fordi, du bliver nødt til at oplade telefonen ofte.

Se mere om prisen her

2. Asus ZenFone 7

Kameraet på sidste års Asus ZenFone fangede al opmærksomheden – det drejer rundt, så de samme linser trækker dobbelt ud som både det forreste og bageste kamera – men for os er denne telefons udholdenhed den virkelige historie.

ZenFone kom på vores bedste telefonbatterilevetidsliste ved at vare mere end 15 timer i vores batteritest – ikke en overraskelse taget i betragtning af den imponerende 5.000 mAh strømforsyning inde i ZenFone 7. Inkludér hurtig opladning og en effektiv Snapdragon 865-processor, og du får en kraftfuld smart telefon, der holder hele dagen.

3. Moto G Power 2021

En ny version af Moto G Power er tilbage i 2021, og den har det langvarige 5.000 mAh batteri med sig. Mens sidste års model overgik Moto G Power (2021) med to timer i vores test, har vi stadig at gøre med en telefon med et yderst udholdende batteri, til en meget billig pris.

Se mere om prisen

4. LG V60 ThinQ 5G

Det er tid til at lægge LGs ry for at producere telefoner med mindre end optimal batterilevetid til hvile. LG V60 ThinQ 5G fortsætter LGs seneste bølge af telefoner med langvarige batteritid, selv med denne enhed, der kan prale med strømkrævende 5G-kompatibilitet.

LG tog et stort skridt med batteriet og satte en 5.000 mAh strømforsyning ind i V60. Det hjalp telefonen med at vare næsten 13 timer i vores batteritest, hvilket gjorde den til den længst holdbare flagskibstelefon siden sidste års Huawei P30 Pro.

Der er et stort fald i batterilevetiden, hvis du holder V60s anden skærm tilsluttet telefonen, selvom det sandsynligvis ikke er noget, mange mennesker vil gøre. Selv da er det ret imponerende at få 7 timer, 34 minutters batterilevetid, når du tænder et par 6,8-tommers skærme. Vi ville bare ønske, at LG V60 ThinQ 5Gs opladningsfunktioner var lige så imponerende, hvor LGs telefon nåede en opladning på 51% efter 30 minutter.

5. Moto G Fast

Den er ingen Moto G Power, men hvad er også det? I stedet kører Moto G Fast på et 4.000 mAh batteri til et 12 timers og 17 minutters resultat i vores test – næsten fire timer bag sin Moto G-søskende, men stadig i top ti for den bedste telefonbatterilevetid blandt de enheder, vi har testet i de sidste 18 måneder. Det er ganske flot til dens pris.

Forvent ikke hurtige opladningstider fra denne budgettelefon. Efter 30 minutter fik opladeren, der fulgte med Moto G Fast, kun den drænede telefon op til 26% ifølge dens batteriindikator.

6. Moto G Stylus

Når vi snakker om Moto’s G-serie, så har Moto G stylus muligvis ikke samme størrelse batteri som fx Moto G Power, men det betyder ikke, at den ikke kan holde i lang tid. Udstyret med et 4.000 mAh batteri varede Moto G Stylus 12 timer og 13 minutter i vores test – imponerende, selvom det ikke er Moto G Power-niveau.

Mens der vil gå lang tid mellem opladningerne på Moto G Stylus, skal du ikke forvente, at 4.000 mAh batteriet oplades hurtigt. Efter 15 minutters opladning af en helt drænet telefon var Moto G Stylus ‘batteriindikator tilbage på 15% og på 30% efter en halv time.

7. Motorola Edge

Motorolas mindre mellemstore 5G-telefon leverer bedre batterilevetid end dens dyrere modstykke. Motorola Edge kørte sit 4.500 mAh batteri til en gennemsnitlig tid på 12 timer og 12 minutter i vores test og slog Motorola Edge Plus ud med en time og 17 minutter. Dét plus, at der er en signifikant forskel i pris, gør Motorola Edge en overbevisende mulighed.

Bemærk, at vi registrerede batteritiden, hvor telefonens skærm blev indstillet til en 60Hz opdateringshastighed. Aktivering af en 90Hz opdateringshastighed på Motorola Edge reducerede batteriets levetid til 11 timer, 35 minutter, hvilket stadig ville have været god nok til at placere telefonen på denne bedste telefonbatterilevetidsliste.

Vi ville ønske, at Motorola Edge ville oplade hurtigere, da den drænede telefon kun fik op til 36% tilbage efter en halv times brug af den medfølgende 18W-oplader. Stadig, hvis du vil have en 5G-telefon med en hurtig forfriskende skærm, der ikke løber tør for strøm så hurtigt som lignende enheder, er Motorola Edge en god mulighed.

8. Motorola One 5G Ace

Motorolas dominans på vores liste fortsætter med Motorola One 5G Ace, selvom denne enheds 12-timers plus-resultat på vores test er signifikant. Den nye Motorola One-telefon er en 5G-enhed, og 5G kan forbruge en masse strøm. Motorola One 5G Ace håndterer disse krav ved at bruge et 5.000 mAh batteri. Det er mere end nok til at få dig igennem dagen på en opladning.

Det tager lidt tid at genoplade telefonen. Motorola One 5G Ace kom kun tilbage til 25% opladning efter 30 minutter.

9. Samsung Galaxy S20 Ultra

Som med mange telefoner, der har en hurtig opdateringshastighed til deres skærme, var det en fortælling om to batteritestresultater, da vi satte Galaxy S20 Ultra og dens 5.000 mAh batteri til test. Da vi kørte vores test på Samsungs flagskibstelefon med displayet indstillet til standard 60Hz opdateringshastighed, havde telefonen en gennemsnitlig tid på 11 timer, 58 minutter – et bedre resultat end Apples iPhones.

Men en af markeringsfunktionerne på Galaxy S20-lineup er skærmens hurtigere 120Hz opdateringshastighed, hvilket giver mulighed for jævnere rulning. Da vi tændte den funktion og kørte vores test igen, faldt S20 Ultras resultat med 3 timer.

Galaxy S20 Ultra oplades hurtigt takket være 25-watt-opladeren, der følger med telefonen. Efter 30 minutters opladning fik vi batteriet tilbage op til 63%.

10. iPhone 11 Pro Max

Hvis du vil have den bedste batterilevetid på en iPhone, skal du have fat i iPhone 11 Pro Max – i det mindste når det kommer til 2019’s bedste iPhone. Den nyder godt af et større batteri end forgængeren såvel som den mere effektive A13 Bionic-processor.

Endnu bedre, iPhone 11 Pro Max-brugere kan endelig drage fordel af iPhones hurtigopladning fra det øjeblik, de åbner telefonens boks. IPhone 11 Pro Max leveres med en 18-watts oplader, som tillod os at få en drænet telefon op til 48% batterilevetid efter kun 30 minutters opladning.

11. OnePlus Nord N10 5G

OnePlus Nord N10 5G er en anden telefon, der ikke lader kravene fra 5G påvirke batteriets levetid. Men i modsætning til de andre 5G-telefoner på denne liste over enheder med holdbare batterier, koster OnePlus Nord N10 5G ikke så meget. Det er den mest pris-overkommelige 5G-enhed, der holder i mere end 11 timer på vores batteritest.

Specifikt løb OnePlus Nord N10 5G kun tør for batteri efter 11-timers- og 48-minutter, et imponerende resultat for enhver telefon. At vi fik dette resultat med skærmens hurtigere 90Hz opdateringshastighed aktiveret på Nord N10-skærmen antyder, at OnePlus gør et godt stykke arbejde med at få mest muligt ud af telefonens 4.3000 mAh batteri. Opladning er også hurtig takket være understøttelse af OnePlus Warp Charge 30T-teknologi, der får telefonen tilbage til 68% efter 30 minutter.

12. LG G8X ThinQ Dual Screen

Inden LG V60 ThinQ 5G flirtede med 13-timersmærket i vores test, kom LG G8X ThinQ her for at vise, at LG var seriøs med hensyn til at få sine telefoner til at vare længere på en opladning. Denne 6,4-tommers smartphone varede lige knap 12 timer i vores test, og det er en af de mere overkommelige flagskibstelefoner, du kan købe, når det kommer til prisen.

En ting skal dog lige tages med i resultatet på de 11 timers, 49 minutter: det kom ved brug af kun en af G8Xs skærme og ikke med den anden 6,4-tommer tilgængelige skærm, der kan sættes fast på telefonen. Da vi kørte testen med begge telefonens skærme aktiveret, fik vi et langt mere ydmyg resultat på 4 timer og 56 minutter. (Ikke overraskende, da G8Xs anden skærm ikke har sit eget batteri.) At have to skærme er en god produktivitetsforstærker, men brug den for meget, og det kan tømme telefonens batteri.

13. Samsung Galaxy S21 Ultra

Galaxy S21 Ultra får det meste ud af 5.000 mAh batteriet og Snapdragon 888-processoren, der driver Samsungs nyeste flagskib. I vores batteritest varede enheden 11 timer og 25 minutter. Dette resultat forekom, da vi slukkede for telefonens dynamiske skærm og testede S21 Ultra med en 60Hz opdateringshastighed. Da vi tændte denne tilstand igen, faldt testresultatet til 10 timer og 7 minutter. (Dette fald var ikke så meget som det, S20 Ultra oplevede sidste år.)

Med en 25-watts oplader kan du få din Galaxy S21 Ultra til 56% opladning på en halv time. Bare vær forberedt på at få din egen oplader – efter Apples initiativ med iPhone 12 inkluderer Samsung ikke en oplader med S21 Ultra.

14. iPhone 11

IPhone 11 er måske den billigste af de iPhone-modeller, Apple introducerede sidste efterår, men det sparer ikke på batteriets levetid. Denne telefon varede lidt mere end 11 timer i vores batteritest, men ikke så god som iPhone XR (som stadig er tilgængelig til en lavere pris, hvis du vil have en telefon, der kommer nærmere 11,5 timer).

IPhone 11 understøtter hurtig opladning, men i modsætning til iPhone 11 Pro Max skal du selv købe en 18-watts oplader, da den ikke er inkluderet med denne model.

15. Motorola Edge Plus

Til sidst har vi endnu en Motorola. Det er Motorola Edge Plus, der er Motorolas flagskibsmodel, og den varede 10 og 55 minutter i vores test. Motorola Edge Plus har ligesom de fleste af sine Motorola-søskende et 5,000 mAh batteri, men er til gengæld som flagskibsmodel også udstyret med flere strømdrænende funktioner, og en mere krævende processor.

Desværre har Motorola Edge Plus ikke nogen hurtigopladnings funktion, og det tager derfor lidt tid at oplade det store batteri. Telefonen nåede kun op på 28% efter 30 minutters opladning fra det var helt tømt.

Læs også: Telefoner der understøtter 5G

About Anders Buhl 652 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.