Bekræftet: Samsungs Galaxy A54 vil blive annonceret den 18. januar

Samsung Galaxy A54 5G anmeldelse

Samsung har bekræftet, at de vil annoncere Galaxy A54-telefonen ved en begivenhed den 18. januar.

Selvom Samsung ikke eksplicit nævnte selve Galaxy A54, er det et godt bud, at det denne telefon, der bliver nævnt på Samsungs Indiske hjemmeside. Virksomheden siger, at de har til hensigt at annoncere en ny Galaxy A-serie-enhed under begivenheden den 18. januar, og taget i betragtning af de rygter og lækager, vi har set, er det helt sikkert den, vi forventer.

Faktisk dukkede Galaxy A54 allerede op i en indisk certificeringsdatabase for få dage siden, hvilket tippede os om, at en udgivelse sandsynligvis er lige rundt om hjørnet.

Hvad angår det, vi kan forvente, at Samsung annoncerer med hensyn til specifikationer, forventes Galaxy A54 at komme med en 6,6-tommer FHD+ skærm med 120Hz opdateringshastighed. 8 GB ram er sandsynligvis inkluderet, mens Samsungs egen Exynos 1380 skulle være processoren.

Går vi videre til kameraer, forventes et 50-megapixel hovedkamera at få selskab af et 12-megapixel ultrabredt kamera. Ud over det menes et 32-megapixel frontkamera at stå for at tage selfies.

Nu hvor vi har en idé om, hvornår den nye Galaxy A54 vil blive annonceret, kan vi begynde at lede efter andre detaljer, herunder bekræftelse af den hardware og selvfølgelig priser.

About Anders Buhl 743 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.