Canon kan blive det næste kamerafirma, der slår sig sammen med et smartphonemærke

canon_logo

Vi har set masser af kamerafirmaer samarbejde med smartphone-producenter i de sidste par år. For nylig gik Leica sammen med Xiaomi, ZEISS gik sammen med vivo, og Hasselblad gik sammen med OPPO og OnePlus.

Nu har tipper Digital Chat Station hævdet på Weibo, at den velrenommerede kameraproducent Canon ønsker at slå sig sammen med smartphone-producenter.

Der er ingen ord om en specifik partner for Canon, selvom Xiaomi, vivo, OPPO og OnePlus allerede har partnerskaber med kamera-relaterede virksomheder. Det efterlader firmaer som ASUS, Google, HONOR, HUAWEI, Motorola, Realme og Samsung som teoretiske kandidater.

I disse partnerskaber ser man ofte, at kameravirksomheden bidrager til billedjustering, hvor nogle af de mere ambitiøse aftaler også resulterer i nye softwarefunktioner og hardware (f.eks. objektiver). Så det er klart, at disse aftaler kan have vildt forskellige resultater.

Vi håber, at et evt. potentielt fremtidigt partnerskab mellem Canon og en smartphoneproducent er mere end blot et markedsføringsstunt.

About Anders Buhl 983 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.