De bedste Amazon Fire tablets i 2024

Den bedste Amazon Fire-tablet til lige præcis dig kan være vanskelig at finde, fordi Amazon sælger sine billige, holdbare tablets i forskellige (til tider lignende) størrelser og design.

Mens hver kommer med forskellige styrker, udmærker de sig alle ved at give dig muligheden for at nyde Amazon-indhold. Alle Fire-tablets kører på Amazons Fire OS, en brugerdefineret version af Android, og den gør et godt stykke arbejde med at vise dine Kindle-e-bøger, Prime Video-tilbud og Amazon Music-afspilningslister i et let navigerende format.

Læs også: Bedste tablets i 2021

Men de deler også alle lignende svagheder, især det faktum, at alle Fire-tablets mangler let adgang til Google Play Butikken. Det betyder, at det faktisk er umuligt at installere en række populære Android-apps, herunder Google-apps som Gmail, med mindre du installere fra en 3 part, og det er ikke specielt brugervenligt.

Alligevel kan en ny Amazon Fire-tablet være investeringen værd, hvis du har brug for en billig, holdbar tablet til at surfe på internettet og bruge diverse medier. Jo mere investeret du er i Amazonas økosystem, jo mere værdi får du ud af en Fire-tablet. Her er så de bedste Amazon Fire-tablets, du kan købe lige nu.

Hvilke er de bedste Amazon Fire-tablets?

Lige nu anbefaler vi Amazon Fire HD 10 (2021) som den bedste Amazon Fire-tablet til de fleste mennesker. Med fantastisk batterilevetid, god ydeevne, en levende skærm og til en god startpris, er Fire HD 10 fin nok til, at du gerne vil have den med på rejsen eller bruge den i sengen, men også billig nok til, at hvis et barn ødelægger den eller du mister den, er det ikke et kæmpe problem.

Hvis du bare har brug for noget billigt og transportabelt til at surfe på internettet, er Amazon Fire 7 et godt valg. Skærmen er mindre end den på Fire HD 10, med en lavere opløsning, men den er stadig mere end god nok til at læse e-bøger og se videoer. Og med dens lave pris, er den fantastisk at give til børn.

Men hvis du har råd til at bruge lidt mere og vil have noget mere børnevenligt, kan du overveje Amazon Fire HD 10 Kids eller Amazon Fire HD 10 Kids Pro. Begge er effektivt Fire HD 10-tabletter, men de koster lidt mere og kommer med noget børnevenligt ekstramateriale som en farverig case og kickstand, et gratis år med Amazons Kids+ underholdningstjeneste og en omfattende 2-års garanti . Den eneste signifikante forskel mellem de to er, at Fire HD 10 Kids er rettet mod børn i alderen 3-7, mens Fire HD 10 Kids Pro er beregnet til ældre børn i alderen 6-12 år.

1. Amazon Fire HD 10 (2021)

Amazon Fire HD 10 er en fantastisk velafrundet tablet, og 2021-modellen, som Amazon netop har udgivet, er kommet med flere opgraderinger i forhold til 2019-modellen som en lysere skærm, 1 GB mere RAM og et mindre og lettere design.

Med fantastisk batterilevetid, god ydeevne og en fin skærm til en startpris på omkring 1500 kr., mener vi, at Amazon Fire HD 10 er den bedste Amazon Fire-tablet til de fleste mennesker.

Dens største mangler er de samme, som ved de andre Amazon Fire-tablets. Det mest bemærkelsesværdige er Amazons Fire OS, der stadig er udfordret på app-fronten og mangler Google Play app store-hvilket betyder, at du ikke kan få den fulde YouTube-oplevelse, for eksempel, og du går glip af en masse gode apps, der ikke er tilgængelige på Amazons app butik.

 • Fantastisk batterilevetid
 • Skarp og lys skærm
 • USB-C opladning
 • Højttalere er ikke special høje
 • Mangler stadig Google-apps

2. Amazon Fire 7

For mange kunder er prisen det, der gør udslaget, så Amazon kunne bare have fortsat med deres billige Fire 7-tablet. Heldigvis indeholder den seneste version af virksomhedens billigste tablet nogle gode opgraderinger. Bl.a. en smart quad-core 1,3 GHz processor, som hjælper dig med at navigere i apps og surfe hurtigere på internettet, end du lige ville forvente af sådan en billig tablet. Og mens du skulle trykke for at aktivere Alexa på tidligere Fire-tablets, hvilket ikke gav mening, da det er meningen den skal blive aktiv via din stemme – tilføjede Fire 7 endelig stemmestimuleringer til den digitale assistent.

Du skal ikke forvente en masse smarte funktioner, der følger med dyrere tablets. Fire 7-tabletens sub-HD-skærm er ikke skarp nok til alle, der er vant til en iPad, og dens låseskærm er fyldt med annoncer, medmindre du betaler ekstra. Alligevel er det et godt valg for alle, der søger en billig enhed at se diverse medier på.

 • Hurtig til sin pris
 • Super billig
 • Endelig håndfri Alexa
 • En del Amazon-annoncer
 • Skærm med lav opløsning

3. Amazon Fire HD 10 Kids Pro

Amazon Fire HD 10 Kids Pro (2021) er stort set den samme, hardware-mæssigt, som den fremragende Amazon Fire HD 10 (2021). Den har den samme octa-core processor, 3 GB RAM og en livlig 1.900 x 1.200 skærm. Den store forskel er, at den er designet specielt til brug for ældre børn i alderen 6-12 år, så den leveres med et års Amazon Kids+ -abonnement, en farverig kickstand-case og en omfattende 2-års garanti, der dækker utilsigtet skade.

Hvis du leder efter en børnevenlig tablet, er der få konkurrenter, der kan matche, hvad Fire HD 10 Kids Pro tilbyder til dens pris, især med den generøse udvidede garanti. Ja, den har de samme mangler som de andre Fire-tablets. Det der især er mærkbart, er dens begrænsede adgang til Google Play – men hvis du alligevel planlægger at give den til et barn, er det et mindre problem.

 • Levende skærm
 • Godt batteri
 • Omfattende 2 års garanti
 • Ingen indbyggede Google-apps
 • Kedelig lyd i forhold til konkurrenterne

4. Amazon Fire HD 8

Amazon Fire HD 8 er en fantastisk tablet til visse behov. Dens lyse skærm og fantastiske 13+ timers batterilevetid gør den fantastisk til forbrug af indhold, og dens vendbare USB-C-port er en funktion, vi ville ønske, var i den billigere Fire 7-tablet. Derudover er denne tablet god nok til andre formål – fin lyd og ok ydeevne til sin pris, samlet set virkelig god værdi for pengene. Jeg fandt også det forreste kamera overraskende skarpt, og har oplevet dyrere bærbare computere med væsentlig dårligere webcams.

Når det er sagt, vil enhver, der ønsker hele Google Play Android-appbutikken eller iPadens iOS-appbutik, måske føle sig lidt afholden fra Amazon. Manglen på Googles egne apps, som du skal hente ned uden om systemet for at bruge, er frustrerende for folk, der ikke kan lide at bruge ringere webbaserede versioner af disse apps.

 • Lys skærm
 • Fantastisk batterilevetid
 • Fremragende til Amazon-indhold
 • Stadig ingen Google-apps
 • Langsom Silk browser

5. Amazon Fire HD 10 Kids

Amazon Fire HD 10 Kids er ligesom Fire HD 10 Kids Pro nævnt ovenfor basalt set en version af Fire HD 10, der er skræddersyet til børnevenlig brug. Den koster det samme som Fire HD 10 Kids Pro og tilbyder stort set de samme funktioner, men rettet mod børn i alderen tre til syv i stedet for ældre børn.

Fire HD 10 Kids har ligesom sine søskende en lys skærm, et holdbart børnevenligt design og fremragende batterilevetid. Plus, den detaljerede indbyggede forældrekontrol giver dig god kontrol over, hvad dit barn foretager sig på enheden, med lille risiko for at de kommer på afveje.

Selvfølgelig begrænser manglen på Google Play apps, hvad du kan gøre med denne tablet, men det er næppe et problem, hvis du planlægger at give den til din 5-årige, så barnet har noget at se videoer på. Hvis du vil have en holdbar, langvarig tablet, der er skræddersyet til små børn, er Amazon Fire HD 10 Kids et godt valg.

 • Holdbar design
 • God forældrekontrol
 • Lys og skarp skærm
 • Manglende apps i Google Play Butik
 • Dårlig lydkvalitet
 • Middelmådig ydeevne

Sådan vælger du den rigtige Amazon Fire-tablet

Er du stadig ikke sikker på, hvilken Amazon Fire -tablet der er den rigtige for dig? Her er nogle vigtige ting at overveje.

Skærmstørrelse: Amazon Fire-tabletterne findes i forskellige skærmstørrelser, der spænder fra 7 til 10 tommer. Hvis du forventer at se mange videoer, vil du have den største, pæneste skærm muligt, så overvej Fire HD 10. Men hvis du bare vil have en tablet til at surfe på internettet og læse e -bøger, så vil en mindre skærm, som dem på Fire 7 eller Fire HD 8, være mere end nok til dine behov.

Budget: Selvom alle Amazon Fire-tabletterne er mere prisvenlige end noget, Apple laver, er der stadig en bred prisklasse på ca. 500-2000 kr. Hvis du har råd til dem i den højere ende af prisklassen, er Fire HD 10 sandsynligvis det bedste valg for dig. Men hvis du hellere vil bruge lidt mindre, er Fire HD 8 eller Fire 7 udmærket tablets, der kan opfylde de fleste behov.

Alder: Hvor gammel er den person, du køber denne tablet til? Hvis det er til dig, skal du selvfølgelig købe hvad du vil, men hvis du leder efter en billig Amazon Fire-tablet til en yngre person, er der en række børnevenlige muligheder afhængigt af deres alder. For dem i alderen 3-7 år tilbyder Amazon Fire HD 10 Kids god ydeevne, fantastisk forældrekontrol og en farverig solid case til beskyttelse. Amazon Fire HD 10 Kids Pro tilbyder effektivt de samme fordele til samme pris, men den er rettet mod ældre børn i 6-12 års alderen. Og hvis den person, du køber til, er ældre end det, vil de være godt tjent med standard Amazon Fire HD 10.

Læs også: Bedste tablets til børn lige nu

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.