De bedste tablets til børn i 2021: Find den bedste tablet til børn i alle aldersgrupper

De bedste tablets til børn i 2021

De bedste tablets til børn i 2021 er ofte virkelig gode enheder og kommer fra et væld af store navne: ikke kun Apple og Amazon, men også Samsung og Lenovo.

Hvert barn er forskelligt, og derfor har vi inkluderet en række tablets fra hele markedet: Både prisvenlige og premium-muligheder, tablets, der kører iPadOS og tablets, der kører Android, tablets tæt integreret med Amazon-tjenester og tablets, der giver total kontrol over hvad dine børn har adgang til. Uanset hvor gamle dine børn er eller hvor stramt dit budget er, finder du en brugbar tablet til dine børn her.

Læs også: Bedste Smartphones i 2021

Du skal ikke være bekymret, hvis du ikke er særlig teknisk. I vores bedste tablets til børn guide tager vi dig igennem skridt for skridt og fortæller dig alt hvad du behøver at vide. De funktioner, der betyder noget, ting du ikke bør skippe, og hvor let det er at bruge forældrekontrolfunktioner. Og selvfølgelig hjælper vi dig også med at finde de bedste tabletpriser. Vi tror, du vil blive glædeligt overrasket over, hvor prisvenlige de bedste børnetablets er.

På denne liste ser vi på de bedste tablets til børn, her mener vi tablets til småbørn, tablets til skolebørn og tablets til yngre teenagere.

De bedste tablets til børn, som kan købes i dag

bedste tablets til børn

1. Amazon Fire HD 8 Kids Edition

Denne seneste version af Amazon Fire HD 8 Kids Edition kommer ikke med en kæmpe forbedring i forhold til sin forgænger – lidt mere hukommelse, en processor, der er lidt hurtigere, lidt længere batterilevetid – men det skal siges, at der var heller ikke meget galt med forgængeren. Dette er vores valg som den bedste børnetablet på markedet lige nu.

Hvad der virkelig gør denne børnetablet tiltalende, er det ekstra, der kommer med den. Et års gratis abonnement på tjenesten Fire for Kids Unlimited, der tilbyder mere end 5.000 apps og spil til dine børn plus et to-årigt erstatningsprogram – hvis tableten går i stykker, så erstatter Amazon den gratis.

Derudover fås den til en overkommelig pris og den leveres med en solid gummi case, der også fungerer som en støttefod. Den har alt, hvad du har brug for i en tablet til børn, selvom andre tablets har bedre skærme og hurtigere specifikationer.

 • 2-årigt erstatningsprogram
 • Solid og farverig
 • Masser af ting for børn at lave
 • Ingen Google-apps
 • Skærmopløsningen er så som så

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

2. Amazon Fire HD 10 Kids Edition

Hvis vi tager et kig på nummer 2 på listen, har du allerede en god indikation om, hvor god Amazon Fire HD-tablets er til børn, og 10,1-tommers versionen er den største og mest kraftfulde i serien (dog også den dyreste, hvilket er noget man skal have i mente, når man vælger mellem dem). Som med de andre modeller får du en farverig, solid case, der også fungerer fremragende stående til fx at se film eller foretage videoopkald.

Hardware er så som så, men softwaren er fantastisk. Især Amazon Kids+, som giver dig et væld af indhold (fra apps til film til bøger), som unge kan nyde. Husk, at dette er en tablet, der først og fremmest vil have dig til at bruge Amazons tjenester, og du bliver nødt til at abonnere på Amazon Kids+ et år efter, at du har købt tabletten, hvis du vil fortsætte med at bruge den.

Vi kan ikke argumentere mod det to-årige erstatningsprogram for Amazon Fire HD 10 Kids-tabletten, som giver dig ro i sindet, hvis det værste skulle ske. Vi mener også, det er en enhed, som dine børn vil komme til at elske. Bemærk, at disse meget basale versioner af Fire HD-tabletterne er rettet mod børn i alderen 3-7, hvor Pro-modeller er rettet mod ældre børn.

 • Stor, lys skærm
 • Et år gratis med Amazon Kids+
 • 2-årigt erstatningsprogram
 • Låst i Amazons system
 • Noget indhold kræver internet

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

3. Apple iPad 10.2 (2020)

Den almindelige Apple iPad 10,2-tommer (2020) er en fantastisk tablet i sig selv, men det er også en fantastisk tablet til børn – omend lidt dyrere end mange af de andre muligheder, vi har her. Den er også mindre robust og mere elegant end de dedikerede tablets til børn fremstillet af Apple.

Hvorfor skulle du så overveje den som en tablet til dine børn? Du får Apples fremragende iPadOS-software plus adgang til den enorme Apple App Store. Hvis du forbinder iPaden til din Apple-konto, kan du nemt sætte forældrekontrol og skærmtidsbegrænsninger på, så dine børn ikke kan gøre præcis hvad de vil.

Dette er nok en bedre mulighed til ældre børn, og det er ikke en man vokser fra. Husk at der også er masser af tilbehør at vælge imellem, lige fra Apple Pencil-stylus til en række clip-on-tastatur-covers.

 • Fremragende app-udvalg
 • Bygget i top kvalitet
 • Let at bruge Apple iPadOS
 • 32 GB lagerplads er ikke meget
 • Ingen steder at opbevare Apple Pencil

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

4. Amazon Fire HD 8

Standard Fire HD 8 har nogen imponerende specifikationer, der gør den til et rigtig godt valg for ældre børn, og til en overkommelig pris. Denne Ikke-Kids Edition har Amazons standard Android-baserede interface med adgang til Amazon App Store, så alle de vigtige apps er der, og Alexa er også aktiveret. Der er også en nyttig spiltilstand for at forhindre distraktioner.

De væsentligste forskelle mellem standard HD 8 og Kids Edition er casen, farver og lagerplads. Du får ikke et etui med standard HD 8, det kommer i standard farver, og den kommer med 64 GB indbygget lagerplads. Den er også billigere end Kids Edition.

 • Den er billig
 • Bedre specifikationer end Kids Edition
 • Spilletilstand
 • Skærmen kunne være skarpere
 • Amazon Appstore har ikke så stort udvalg som Google Play og Apple App Store

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

5. Apple iPad Mini 2019

Nu hvor Apple tilsyneladende har husket Apple iPad Mini igen, er det faktisk blevet en udmærket enhed for dem med små hænder, og som ønsker noget premium hardware at lege med. A12 Bionic-chip inde i denne 7,9-tommer tablet kan klare alt, hvad dine børn smider efter den og lidt mere.

Det er selvfølgelig Apple, så den er naturligvis i den dyre ende – den koster betydeligt mere end en Amazon-tablet, men så kan du overveje om den strømlinede software og større udvalg af apps, er det værd at betale for. Der er ingen tvivl om kvaliteten af de apps, der er tilgængelige på Apple-enheder, eller iPadOS-softwaren.

Det afhænger især også af, hvor gamle dine børn er, og præcis hvad de vil bruge tabletten til. Hvis den primært skal bruges videoafspilning og app-brug og i mindre grad bruges som tegnebræt, så er den nye iPad Mini værd at tage et kig på.

 • Oser af stil og kvalitet
 • Apple Pencil support
 • Lille form
 • Højttalerplacering
 • Er ikke kompatibel med den nyeste Apple Pencil

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

6. Lenovo Tab M10 FHD Plus

Lenovo Tab M10 FHD Plus-tablet er et godt køb for en familie, da den leverer en rigtig solid all-round pakke, der har noget at tilbyde til både børn, teenagere og voksne.

Designet af Tab M10 føles også langt mere premium end den attraktive pris antyder, og den indeholder en 10,3-tommers IPS skærm med Full HD 1920 x 1200 opløsning. Denne skærm er fantastisk til streaming af tv-udsendelser og film fra for eksempel Netflix og Disney+ og giver gode muligheder for online browsing.

I forhold til dens brugbarhed som børnetablet, så kommer Tab M10 med en dedikeret børnetilstand, som skal låses op gennem en pinkode, og dermed forhindre adgang fra travle hænder. Inde i børnetilstand finder du videoer, spil, lydindhold og tegnefilm til børn med en blanding af gratis apps og apps man skal betale for.

Med hensyn til kameraer kommer tabletten med en basal, men funktionel 8MP bagpå og 5MP foran.

Samlet set en bundsolid enhed til en meget attraktiv pris, og som kan bruges af hele familien.

 • Dedikeret børnetilstand
 • Overkommelig pris
 • Leveres med opladningsstation
 • Forældet Android OS
 • Ydeevne kunne være bedre

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

7. Amazon Fire HD 7 Kids Edition

Amazon ved, hvordan man sammensætter en børnetablet (tjek også 8- og 10-tommers modellerne) – solid bygget, lyse farver, nemt og tilgængelig software … alt hvad du leder efter som forælder er der.

Specifikationerne er ikke fantastiske, men det behøver de heller ikke at være. Du får to års garanti, et år med Fire for Kids Unlimited-tjenesten (giver dig adgang til et væld af apps, bøger, spil og mere) og brugervenlig forældrekontrol. Hvis det ikke er dig, kan du returnere den inden for 30 dage med fuld tilbagebetaling fra Amazon.

Ifølge Amazon har den syv timers batterilevetid, hvilket skulle være nok at underholde barnet i stort set alle situationer. Dens offline support er også god, når dine børn ikke er på Wi-Fi. Dette er en af de bedste tablets til børn du kan få lige nu.

 • Meget værdi for pengene
 • Brugervenlig forældrekontrol
 • Fire for Kids Unlimited
 • Display med lav opløsning
 • Så som så ydeevne

8. Samsung Galaxy Tab A8

Hvis du mener, dine børn ikke behøves at holdes så meget i hånden mere og vil have gavn af en tablet, der også er beregnet til voksne, så prøv Galaxy Tab A8 fra Samsung – bare designet giver god indikation om, at dette er en seriøs enhed.

Du kan altid installere en form for forældrekontrol-software, hvis det er nødvendigt, og Android har masser af muligheder i den henseende – og selvfølgelig har du og dine børn adgang til tusindvis af apps, spil og uddannelsesværktøjer via Google Play Butik. Alle de kendte apps er tilgængelige her.

Specifikationerne og skærmopløsningen er ikke den bedste på markedet, men det behøves det heller ikke at være, og du kan få Samsung Galaxy Tab A8 til ikke meget mere end en hvad Amazon-produkterne koster. Absolut en af de bedste tablets til børn i øjeblikket.

 • God pris
 • Flot 8-tommers skærm
 • Lang batterilevetid
 • Kun 32 GB lagerplads
 • Leveres med Android 9 installeret

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

9. Lenovo Smart Tab P10 10.1

En anden tablet, der måske er mere velegnet til ældre børn, der ikke er tilbøjelige til at spilde mælk over alle deres ting. Lenovo Smart Tab P10 tilbyder en stor 10,1-tommer skærm – mere plads til at se film, spille spil og gøre alt mulig andet, som børn gør, når de har en tablet.

Skærmen er ikke den eneste del af designet, der imponerer, fordi den er både tynd og let, og den har også nogle ret gode højttalere. Der er en god mængde intern lagerplads, hvilket skulle være nok til de fleste børn, og Amazons Alexa AI-assistent er også indbygget. Der er også en udmærket forældrekontrol indbygget.

Vi mener, at denne tablet vil være god for teenagere, da den kommer med fire indbyggede højttalere, hvilket betyder, at man vil kunne streame film og se YouTube-videoer med en god lydoplevelse, som yngre børn ikke rigtig går så meget op i.

Taget Lenovos track record I betragtning, når det kommer til bærbare computere, telefoner, tablets og de fleste andre typer forbrugerelektronik, kan du være sikker på, at du får top kvalitet – og når barnet bliver ældre, vil denne tablet fortsat være brugbar.

 • 2-i-1 tablet og smart-display
 • Alexa AI er indbygget
 • Premium design
 • Ingen Google Assistant dock mode
 • Middelmådig ydeevne

Læs også: De bedste spiltelefoner i 2021

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.