Det er officielt – Google bekræfter, at Pixel Fold lanceres i næste uge

Google Pixel Fold

Google har lige bekræftet, at Pixel Fold er på vej.

I et tweet fra Google Pixel-kontoen viser telefonproducenten et billede af en foldetelefon. “May the Fold be with you,” lyder tweetet i en shoutout til Star Wars Day, som fejres den 4. maj (May the Fourth be with you, og alt det der.) Den samme besked blev lagt på Instagram.

Uden at efterlade plads til fejlfortolkning, er tweetet endda hash-tagget med ordene “Pixel Fold”. Der er også et hashtag “10. maj”.

Google-fans har sandsynligvis ikke brug for en kalender for at forstå betydningen af den dato – 10. maj markerer også dagen for Google I/O 2023, virksomhedens årlige udviklerkonference. Så Google bekræfter i det væsentlige, at vi kommer til at se deres første foldetelefon live og personligt på Google I/O.

Telefonen, der er kan ses i Google-tweetet, ligner meget tidligere lækkede gengivelser af Pixel Fold. Vi ser en telefon med en ydre skærm, der åbner op for at afsløre en meget større skærm – et design, der ligner meget Galaxy Z Fold 4. Rygter har antydet, at Google kommer med en tyndere version af enheden med bedre bærbarhed .

Baseret på lækkede specifikationer forventes Pixel Fold at have en 5,8-tommer coverskærm, hvor telefonen foldes ud for at vise en 7,6-tommer hovedskærm med en 120Hz opdateringshastighed. Vi kunne forestille os, at Pixel Fold ville køre på en Tensor G2, det samme chipsæt, som driver Googles Pixel 7 flagskibsenhederne, og som også ser ud til at være på vej til Pixel 7a, som mange forventer vil slutte sig til Pixel Fold på scenen ved I/O.

Rygtede kameraspecifikationer inkluderer en 48 MP hovedsensor, forstærket af et par 10,8 MP objektiver til ultravidvinkel og telefoto. Der forventes at være et 9,5 MP selfie-objektiv på ydersiden af telefonen med et 8 MP-kamera over den indre skærm.

Med en lanceringsdato nu sat, er det største tilbageværende spørgsmål, hvor meget Pixel Fold vil koste. Tidlige rygter antydede, at Google kunne forsøge at underbyde de andre foldbare telefoner derude, men for nylig har vi hørt, at Google planlægger at opkræve $1.799, hvilket er samme pris som Galaxy Z Fold 4.

About Anders Buhl 745 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.