Det er officielt – OnePlus 10 vil have den nye Snapdragon 8 Gen 1

OnePlus 10 lanceres med Qualcomms kraftfulde nye Snapdragon 8 Gen 1-chipsæt, ifølge en, der burde vide det – telefonproducentens medstifter.

Pete Lau, som var med til at stifte OnePlus og nu fungerer som chief product officer for OnePlus moderselskab Oppo, afslørede på det kinesiske sociale netværk Weibo, at “næste generation” af OnePlus ville gøre brug af Snapdragon 8 Gen 1. Sandsynligvis refererer han til 2022 OnePlus 10.

Læs også: Bedste Android-telefoner lige nu

Snapdragon 8 Gen 1-chipsættet fik sin debut tidligere på ugen, og det har ikke taget lang tid for producenterne at begynde at afsløre kommende telefoner, der vil gøre brug af den nye chip. Fem virksomheder har indtil videre bekræftet brugen af chippen til fremtidige telefoner: Xiamoi, til deres Xiaomi 12-serie; Motorola med Motorola Edge X30; Realme og deres Realme GT 2 Pro; og Oppo selv med Oppo Find X4.

Det er nok ikke alle ovenstående modeller, der kommer til Danmark. Det vil OnePlus 10 dog helt sikkert, ligesom Samsungs Galaxy S22, som også forventes at have Snapdragon 8 Gen 1.

Snapdragon 8 Gen 1 lover en CPU, der er 20 % hurtigere og 30 % mere strømeffektiv end Snapdragon 888, hvilket er den, du finder inde i OnePlus 9. Qualcomms chip byder på andre fordele rettet mod kameraydeevne, kunstig intelligens og spil.

OnePlus er ikke kommet med en specifik udgivelsesdato for OnePlus 10, men en lækker forventer, at telefonen lanceres engang i januar eller februar 2022 i Kina, hvor resten af verden følger trop i midten af året. Det ville være en afvigelse fra OnePlus’ sædvanlige tilgang, som typisk er en global lancering, når det kommer til deres flagskibstelefoner.

About Anders Buhl 996 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.