Din Pixel-telefon kan snart beskytte din hørelse med denne nye funktion

Google Pixel 7

Googles Pixel-telefoner indeholder en række nyttige funktioner, herunder opkaldsscreening, registrering af bilulykker og meget mere. Nu ser det ud til, at vi snart kan tilføje høje lydadvarsler til listen.

9to5Google gravede i den seneste version af Android System Intelligence-appen og afslørede en “høj lydadvarsel”-funktion i Googles At A Glance-widget til Pixels. Så hvad betyder det?

Et skærmbillede af funktionen (se nedenfor) bemærker, at appen vil give dig besked, når “høreskadende høj lyd registreres.”

Google ville dog ikke være det første mobilmærke, der tilbyder denne funktion. Apple tilbyder støjmeddelelser via Apple Watch-appen, der advarer dig, når det gennemsnitlige lydniveau over tre minutter når eller overstiger en bestemt tærskel (f.eks. 80, 90, 100 decibel). iPhone-producenten bemærker også, at den ikke gemmer nogen lyde, hvilket giver dig ro i sindet.

Læs også: Bedste Google Pixel-telefon lige nu

Vi håber at se en tilsvarende robust udførelse af Googles høje lydadvarsler på Pixel-telefoner. Der er ingen ord om en tidslinje for denne funktions udrulning endnu.

About Anders Buhl 983 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.