Doro 8040 anmeldelse – perfekt mobiltelefon til ældre

Doro 8040 er en smartphone designet til seniormarkedet, men er den overhovedet god?

Med hundredvis af smartphones der udkommer og med en stigende mængde af teknologi, bliver der selvfølgelig også set på hvordan udviklingen er på senior mobilmarkedet, og hvad seniorerne har brug for i den mobile verden. Her er Doro en af de førende, og laver nogle af de bedste smartphones til seniorer.

Doro har ramt seniormarkedet perfekt med denne telefon. Den giver alle med bare en grundlæggende forståelse for teknologi mulighed for at bruge den. Med hensyn til designet kan jeg godt lide det, den ser smart ud, og jeg ville tro, at min morfar vil se ret godt ud med en 8040 i hånden.

Den ydre rygbeklædning er lavet af plastik og har en klar sort farve. Det er en ganske let telefon, men meget holdbar sammenlignet med mange af alternativerne på markedet. Telefonen har både front- og bagkamera, og på bagsiden er der også plads til nødknappen. Dette er også et godt værktøj til at hjælpe seniorer i nødstilfælde, da det vil advare nummeret på nødknappen.

Operativsystemet er en Android 7.0, som er ganske forenklet og let at arbejde med. Doro-telefonen har også apps som Google Play-butik, hvor du kan hente alle de nødvendige apps til at gøre telefonen endnu bedre.

Batteriforbruget på telefonen er ganske udmærket, 2920 mAH-batteriet varede hele weekenden, hvilket bragte minderne tilbage hos min morfar om hans gamle Nokia 3310, som havde en batteritid, der varede uger.

Doro 8040: Specifikationer:

– OS: Android 7.0
– Hukommelse: 16 GB, 2 GB RAM
– Kortspor: microSD, op til 128 GB
– Mål: 148.6 x 70.1 x 9.48 mm
– Vægt: 165 g
– SIM: Nano SIM
– Nødknap
– Bluetooth: v4.0
– GPS
– Skærm: 5 tommer, 1280 x 720 pixels
– Primært kamera: 8 MP, Autofokus, LED Blitz
– Sekundært kamera: 2 MP
– Batteri: Udskifteligt Li-Ion, 2920 mAH

Doro 8040: Konklusion

8040 har en lignende form som flertallet af smartphones derude i dag, så den vil ikke se ud, som det er en seniortelefon. Dens 5 tommer skærm giver dig også mulighed for at se telefonen og bruge den let. Hvad der gør denne telefon anderledes er opsætningen. Den er så enkel for en senior at bruge med en simpel trinvis vejledning, når du skal opsætte telefonen.

Doro 8040 anmeldelse
Billede af den smarte Doro 8040

For en, der ikke er god til at sætte en telefon op, lykkedes det min far at opsætte telefonen på en ganske hurtig måde. Opsætningen giver dig endda mulighed for at ændre skriftstørrelse, lydstyrke og endda indstille farven for farveblind brugere. Med hensyn til hukommelse får du et 16 GB internt lager, som er rigeligt til en senior i forhold til hvad de skal bruge den til. Du kan bruge et hukommelseskort, hvis bedstefar eller bedstemor har en masse billeder på deres telefon.

Denne telefon er en dejlig telefon, der giver sine ældre læsere en lys og let at læse skærm samt masser af lydstyrke og fantastiske funktioner, og med et normalt smartphone-look. Derudover tilbyder den dig at vælge mellem et traditionelt Android system-design og Doros meget intuitive, handlingsbaserede interface, der gør navigering ekstremt enkel.

Denne telefon vil typisk være til personer på over 65 år, eller dem på seniormarkedet, der aldrig rigtig har brugt en smartphone før. Her er den en fantastisk telefon til dens målgruppe.

About Anders Buhl 996 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.