Doro PhoneEasy 520X anmeldelse

Kort om Doro PhoneEasy 520X?

Doro PhoneEasy 520X er primært rettet mod ældre mennesker, der muligvis kæmper med dagens smartphones, der er overfyldt med features. Det er en simpel telefon med menuer, der er nemme at læse og har derudover store knapper som er yderst lette at bruge. Ydermere har den et par ekstra interessante funktioner.

Doro PhoneEasy 520X – Design

530X ser ikke så anderledes ud end nogle af Nokias basis modeller. Det har et traditionelt design med skærmen øverst og tastaturet, der sidder under. Knapperne på tastaturet er dog en hel del større end normalt og let hævet for at gøre dem lettere at trykke på.

Tastaturet har også dedikerede taster til kameraets SMS-funktion. En anden interessant feature ved denne model er den indbyggede lommelygtefunktion. Der er en dedikeret lommelygteknap på højre side af telefonen.

Tidligere har Doros telefoner ofte føltes noget plastikagtige og set en smule gammeldags ud, men de lysebrune metalliske effekter, der bruges på toppen og bagpå mobilen såvel som de afrundede kanter, giver 520X en mere moderne fornemmelse.

Doro har også øget mobilens sikkerhed, så det kan sammenlignes med dens andre modeller, så den er nu støv-, stød- og vandafvisende. Der er også en tyk, roterende låseknap på bagsiden til at forsegle batteriet når det først er sat på plads, så det ikke springer ud, hvis telefonen bliver tabt.

Doro PhoneEasy 520X – Skærm

Skærmen på Doro PhoneEasy 520X kan ikke rigtig konkurrere med de store skærme med høj opløsning på dagens smartphones, men det ville vi heller ikke forvente. Den er temmelig lille og 5 cm på tværs, men den er stor nok til at foretage opkald og sende meddelelser. Den er også meget lys og nem at læse.

Doro PhoneEasy 520X – interface og brugervenlighed

Doro PhoneEasy 520X har en meget basal brugergrænseflade. Menuen er en række sider, som du ruller op og ned gennem ved at bruge piletasterne direkte under skærmen.

Hver side viser et enkelt ikon for ting som telefonbogen, indstillinger og meddelelsesmenuer, så det er let at bruge, selvom du ikke er et teknisk geni.

Fordele

  • Brugervenligt menusystem
  • Store knapper på tastaturet
  • Nødhjælp og ICE-funktion
  • Høj lyd

Ulemper

  • Dårligt kamera

Skulle du være interesseret i at læse om vores anbefalinger til de bedste tablets til ældre, så har vi også en guide omkring det.

About Anders Buhl 977 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.