Flere detaljer lækket om Galaxy S23 FEs kamera

Samsung-Galaxy S23 FE

Da Galaxy S21 FE landede, var vi skuffede over, at kameraets hardware forblev uændret fra Galaxy S20 FE. Da vi har sprunget Galaxy S22 FE over, har vi håbet på, at der ville komme adskillige kameraopgraderinger med den rygtede Samsung Galaxy S23 FE. Nu ser det ud til, at vi får vores ønske opfyldt.

Ifølge et læk, der stammer fra Galaxy Club, kunne Galaxy S23 FE have et opgraderet selfie-kamera. Den kunne erstatte den 32MP-sensor, vi så på Galaxy S20 FE og Galaxy S21 FE, og bruge den samme 10MP-sensor, som vi så på Galaxy S22. Dette ville naturligvis stadig sætte den en generation bagefter den nuværende Galaxy S23-serie, men den ville uden tvivl give meget bedre resultater end nogen tidligere FE-telefon.

Tidligere havde vi hørt, at den primære skyder på Galaxy S23 FE også ville se en opgradering. Vi forventer den samme 50MP-sensor, som debuterede med Galaxy S22. Dette ville igen næsten helt sikkert give bedre resultater end nogen anden FE-telefon.

Desværre er det det for kameraopgraderinger, i hvert fald så vidt vi ved. 8 MP teleobjektivet og 12 MP ultrabred-objektivet bør forblive uændrede. Dette er skuffende, i betragtning af at disse sensorer vil være flere generationer bagud, men Samsung er nødt til at skære et sted for at holde prisen nede.

Vi har stadig ikke et konkret lanceringsvindue for Samsung Galaxy S23 FE, men vi er sikre på, at det er nært forestående.

About Anders Buhl 892 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.