Galaxy Note-fans anmoder Samsung om at droppe Galaxy S22

Billede kredit: LetsGoDigital

Da Samsung bekræftede, at der faktisk ikke ville komme nogen Galaxy Note 21 i 2021 efter næsten et års spekulation, vidste virksomheden godt, at folk ville blive skuffede. Men det er nok stadig en smule overraskende, hvor mange følelser, der har været involveret, og som nu er endt ud i en opfordring til at ændre Samsungs udgivelsesplan.

Anmodningen foregår på Change.org, og er organiseret noget optimistisk af Sammobile. De opfordrer Samsung til at “springe Galaxy S22-serien over næste år og give os en note i stedet.” I skrivende stund er det blevet underskrevet af mere end 19.000 mennesker siden offentliggørelsen den 30. juli.

Læs også: Samsung Galaxy S22 udgivelsesdato, pris mm.
Læs også: Bedste Samsung-telefoner lige nu

En sådan ændring kunne ifølge anmodningen “holde alle deres flagskibsmodeller i live ved at skifte imellem dem, samtidig med at alle fansene er glade på samme tid”, hvilket føles lidt usandsynligt. De, der er ivrige efter at få fingrene i Samsung Galaxy S22, ville sandsynligvis ikke være så imponeret over at se, at deres favorit telefon var blevet udsat frem for en anden.

Men det er selvfølgelig åbent for diskussion. Når det er sagt, ville det være overraskende, hvis denne anmodning opnåede sit erklærede mål, uanset hvor mange mennesker der i sidste ende skriver under. S22 rygtes at have været under udvikling i noget tid, mens en ny Note ikke har været det. Der er simpelthen ingen måde, hvorpå Samsung kunne ændre plan nu, selv hvis de ville.

Og det er i sig selv et enormt “hvis”. Virksomheden har uden tvivl tørre tal til at bakke op om sin beslutning om at sætte Noten på pause frem for S-linjen, og en relativ lille gruppe af hårdføre fans, der underskriver en anmodning, ændrer ikke den analyse på nogen meningsfuld måde.

Det er ikke for at sige, at anmodningen slet ikke har nogen indflydelse overhovedet. Det vil være betryggende for virksomheden, at Note-serien har en gruppe fans, der glæder sig over dens tilbagevenden, hvis Samsung på et tidspunkt beslutter sig for at genoplive den. Samsung har trods alt ikke sagt, at telefonen er væk for evigt, bare at de nuværende omstændigheder omkring den globale chipmangel betyder, at de bliver nødt til at være lidt mere selektive med hensyn til, hvilke telefoner der skal prioriteres.

Selvom der ikke er så meget, som den gennemsnitlige person kan gøre for at ændre Samsungs mening lige nu, er det mest effektive sandsynligvis ikke at støtte de andre kommende modeller, hvis du virkelig ønsker, at Noten skal vende tilbage. Hvis virksomheden ikke sælger så mange af sine rygtede nye foldbare, Galaxy Z Fold 3 og Galaxy Z Flip 3, som de håber – selv med forventet S Pen-support og muligvis en prissænkning på vej – så vil Samsung måske i sidste ende indrømme at der trods alt skal være plads til en Galaxy Note i deres fremtidige lineup.

About Anders Buhl 889 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.