Geemarc CL100 anmeldelse

Geemarc CL100-forstærkede telefoner gør kommunikationen lettere for dem med høretab og giver et omfattende udvalg af forstærkede telefoner og mobiltelefoner.

Geemarc, producenten af Clearsound CL100-telefonen, hævder, at den er Europas mest populære store knap, forstærkede telefon og med en omfattende liste over funktioner designet til brugervenlighed, kan man hurtigt se hvorfor.

Samlet set er telefonen meget tydelig med store knapper, traditionel håndsæt og kontrollerne er enkle Geemarc CL100skydere. Den eneste mulige kritik er, at det gennem sin enkelhed kan se lidt gammeldags ud. Den er ekstremt nemt at konfigurere og man kan drage fordel af, at der ikke kræves en elektrisk indgang.

Dermed er der ingen grimme ledninger eller et behov for en stikkontakt tæt på, hvor du vil placere din telefon. Derudover kan CL100 vægmonteres, så den er virkelig fleksibelt og kan placeres stort set, hvor det ønskes.

Geemarc CL100 funktioner inkluderer:

Tre nødknapper. Disse er placeret øverst på telefonen og er signeret som P1, P2 og P3, men for at hjælpe med genkendelse er de også forskellige farver, henholdvis rød, blå og grøn. Disse one-touch-nødknapper kan forprogrammeres til øjeblikkelige opkald.

Ud over de tre nødknapper er der yderligere ni forprogrammerbare hukommelsesknapper, der løber ned på højre side af tastaturet. De er markeret M1 til M9, men snarere end at skulle huske hvilket nummer, der er programmeret til hvilken hukommelsesknap, er der en liste ved siden af knapperne, hvor navnene på de forprogrammerede knapper kan skrives. Når numrene er programmeret ind i telefonens hukommelse, bevares de selvom telefonen bliver afbrudt.

Nederst på tastaturet på forkanten af telefonen er en meget lys LED, som blinker, når der er et indgående opkald. De fleste forstærkede telefoner har denne funktion, og det hjælper helt sikkert med at advare de svagt hørende med et indgående opkald.

Telefonen kan opstilles som enten normal forstærkning eller ekstra forstærkning som standard. I øverste højre hjørne af telefonen er forstærkningsknappen, der kan trykkes for at skifte til forstærket tilstand.

Geemarc CL100 er en telefon, der kan bruges af personer uden nedsat hørelse, og har alle de standardfunktioner, man kunne forvente, såsom sidste nummer tilbagekaldelse, stumme indstillinger etc.

Til sidst skal det nævnes, at telefonen er teleskopkompatibel, så høreapparatbrugere, hvis hjælpeprogram har en T-coil-indstilling, kan skifte til T-tilstand ved at placere håndsættet tæt på hjælpen, kan lytte til telefonopkaldet via deres høreapparat.

Hvis Geemarc CL100 skulle have fanget din interesse, og du føler, den kunne gavne dig i din hverdag, så tag endelig et kig nærmere på Geemarc CL100, og få det fulde overblik.

Eller måske du var nysgerrig efter lidt mere generel viden omkring telefoner til hørehæmmede, så har vi også en masse godt om dette emne til dig her på siden.

Hvis du skulle være interesseret i andre ting inden for senior området, så kan du læse mere omkring denne guide til den bedste elcykel til ældre

About Anders Buhl 746 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.