Giver dette OnePlus-patent os et kig på OnePlus 10 Ultra?

oneplus_10_pro

Rygterne om en OnePlus 10 Ultra har varet i et par måneder nu, hvilket tyder på, at OnePlus arbejder på et ultra-premium flagskib til at tage kampen op mod Galaxy S22 Ultra og andre dyre flagskibe.

Nu ser det ud til, at OnePlus har indsendt en patentansøgning til en premium-enhed til Kinas CNIPA-patentmyndighed. Patentet, spottet af IT Home, inkluderer også en række tegninger. Tjek dem ud nedenfor.

Billederne viser en telefon med et lignende design på bagkameraet som OnePlus 10 Pro, der løber fra bagsiden og ud på kanten. Det ser dog også ud til, at telefonen er udstyret med et periskopkamera, givet den rektangulære udskæring under de to cirkulære linser.

Tegningerne ser også ud til at vise en alarmskyder, hvilket måske indikerer, at dette er et førsteklasses flagskib. Når alt kommer til alt pegede rygter på, at OnePlus droppede alarmskyderen for alle modeller undtagen deres førsteklasses flagskibe.

Så betyder det, at det er OnePlus 10 Ultra? Nå, patentansøgninger er normalt ikke tegn på et forestående kommercielt produkt, så vi ville ikke satse på disse tegninger, der viser OnePlus 10 Ultra. Ikke desto mindre ser det bestemt ud til, at virksomheden tænker på en premium flagskibstelefon.

About Anders Buhl 892 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.