Glem iPhone 12s: Apple vil angiveligt bruge iPhone 13-navn til de nye iPhones

På trods af frygt omkring et ‘uheldigt’ nummer, vil Apple efter sigende holde fast i iPhone 13-navnet

Apples næste smartphone vil efter sigende blive navngivet iPhone 13 trods tidligere rygter om, at de planlagde at springe nummer 13 over til fordel for iPhone 12s i 2021.

I hvert fald hvis man skal tro Economic Daily News, der henviser til kilder, som hævder, at telefonerne vil afspejle iPhone 12-serien præcis. Hvis det er sandt, betyder det, at vi ser den almindelige 6,1-tommer iPhone 13 sammen med en 5,4-tommer mini, 6,1-tommer Pro og 6,7-tommer Pro Max.

Læs også: De bedste iPhones i 2021

Normalt ville dette ikke være en særlig interessant historie. De sidste to produkter er trods alt blevet blevet kaldt iPhone 11 og iPhone 12, så det tager ikke et geni for at finde ud af hvad det næste nummer i rækken er.

Alligevel, hvis der nogensinde var et tidpunkt, hvor det gav mening at vende tilbage til det gamle mønster, hvor man tilføjede et ‘s’ til nye iPhone versioner, ville det være nu. En nylig undersøgelse på omkring 3.000 Apple-brugere fandt ud af, at 18,3% ville undgå at købe en telefon kaldet iPhone 13 på grund af frygt for nummeret 13, som af nogle anses for uheld.

Med det i tankerne betyder det ikke så meget, hvis ingen hos Apple mener, at der ikke findes et uheldigt tal, hvis en stor del af disse overtroiske respondenter, bare ville købe en alligevel. Men hvis bare en lille procentdel af virksomhedens potentielle kunder vælger ikke at købe produktet med nummeret 13 på, kan det betyde millioner i tabt salg.

Hvis dette er sandt – og vi må understrege, at andre kilder, herunder den ret pålidelige Jon Prosser, har hævdet, at 2021-modellen i stedet vil være iPhone 12s – er det et underligt træk fra et firma, der aldrig har været specielt generet af lidt talændringer i iPhone-navnene. Der er trods alt ingen iPhone 2 eller iPhone 9, så hvorfor betyder det noget, hvis der ikke var nogen iPhone 13?

Der er også eksempler andre steder – mest tydeligt med rivalerne Samsung, der skippede ni cifre mellem Galaxy S10 og S20. Men en mere relevant sammenligning er OnePlus, der sprang direkte fra 3T til OnePlus 5, angiveligt fordi tallet 4 er forbundet med død i Kina.

Uanset hvad den ender med at blive kaldt, forventer vi nogle interessante forbedringer fra Apple denne gang. Der er tale om, at iPhone 13 Pro-versioner får 120Hz opdateringshastigheder for første gang samt forbedret batterilevetid takket være et mere effektivt 5G-modem og generelle forbedringer af den involverede teknologi.

About Anders Buhl 984 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.