Google har muligvis nedgraderet Pixel Fold-skærmen, masseproduktion skulle starte i 3. kvartal

Pixel Fold

En ny rapport antyder, at Google planlægger at begynde at masseproducere dele til deres foldbare flagskib i 3. kvartal. Især Samsung Display vil begynde at lave foldbare skærme i juli eller august, ifølge The Elec. Googles foldbare projekt har lidt flere forsinkelser i løbet af de sidste par år, så disse planer er ikke 100 procent sikre endnu.

Der ser ud til at have været en nedgradering af skærmene. Den koreanske nyhedskanal rapporterer, at Samsung Display vil lave en 7,57″ foldbar skærm og en 5,78″ skærm til coverskærmen. Gengivelser fra sidste måned foreslog 7,69″ og 5,79″.

Hvad der er mere bekymrende end dimensionerne er oplysninger om, at Google har nøjes med at bruge ældre skærmteknologi fra før Galaxy Z Fold 3. Z Fold 3 fra 2021 fjernede et polarisator-lag, hvilket gjorde skærmen tyndere og lettere og (vigtigere) nemmere at folde.

Desuden er stylus-understøttelse “usandsynlig”, så det vil forblive eksklusivt til Samsungs foldbare flagskib. Der var forslag om et avanceret underskærm-kamera til coverskærmen, men det sker nok ikke.

Google I/O finder sted i maj, men det vil være for tidligt til en fuld afsløring af Pixel-foldbaren (i det mindste hvis Elecs tidsplan er korrekt). Dette kan betyde en oktober-lancering sammen med Pixel 8-serien (7-serien blev afsløret den 6. oktober 2022).

About Anders Buhl 996 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.