Google Pixel 7a foto læk viser en velkendt telefon, men med opgraderet kameralinje

google-pixel-7a
Kilde: Zing News

Hands-on billeder af en påstået Google Pixel 7a er dukket op online, som viser en enhed, der ligner den eksisterende Pixel 7.

Vi forventer ikke, at telefonen lanceres før Google I/O tidligst i maj – muligvis endda efter det. Men en enhed, der hævdes at være en testmodel for udviklere, har fundet vej ud i naturen i Vietnam, hvor flere praktiske billeder er blevet taget, før den blev fjernlåst af Google.

Ifølge webstedet Zing News, kommer denne test Pixel 7a angiveligt med en 6,1-tommer skærm og en 90Hz opdateringshastighed. Kameralinjen er opgraderet i forhold til Pixel 6a, der blev udgivet sidste år. Selvom den har et glas design på striben på tværs af bagsiden af enheden, bruger Pixel 7a tilsyneladende den samme matte metalstang som Pixel 7-seriens telefon. Dette bør reducere risikoen for ridser eller beskadigelse af enheden.

Der er to kameraer, hævder webstedet, som har 12-megapixel sensorer – et som hovedkamera, et andet til ultrabred fotografering. Og selvom det virker nærigt, siges det, at Googles billedsoftware vil få mest muligt ud af dem under alle forhold.

De eneste andre ting at hente ud af designet af testmodellen indtil videre er, at den har USB-C-opladning, IP67 vand- og støvafvisning og en SIM-bakke, der kun understøtter det ene SIM-kort. Det vides endnu ikke, om telefon også vil understøtte eSIM til et andet nummer.

Ifølge et billede af systemsoftwareoplysningerne har prototypen 8 GB DDR5 RAM og 128 GB lagerplads. Og før Google nåede at låse den ned, sagde den person, der havde telefonen i sin besiddelse, D. Phi, at den kørte på Android 13. Han hævder også at have købt enheden fra “en bekendt” for 8 millioner dong ( omkring 2.400 kr.). Den endelige telefon vil sandsynligvis koste mere end det, i betragtning af at den nuværende Pixel 6a koster omkring 3.400 kr.

Vi forventer, at masser af andre rygter om Pixel 7a dukker op før I/O, især nu hvor sluserne ser ud til at være åbnet. Vi holder dig opdateret med alt andet, vi opdager.

About Anders Buhl 996 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.