Googles samlede Pixel-salg er en brøkdel af, hvad Samsung sælger på et år

bedste Google Pixel-telefon

Det er dagen for Pixel-lanceringen, og alt peger på en bredere lancering af de nye Google-flagskibe. Virksomheden har bekræftet, at Pixel 7-serien går ind på nogle nye markeder denne gang, så det ser ud til, at Google presser på for at sælge flere telefoner. Virksomheden deler aldrig statistik over, hvor mange telefoner de sælger, men tredjepartsdata tyder på, at Android-producenten har leveret omkring 27,6 millioner pixel indtil videre. Det er ikke engang tredive millioner telefoner siden lanceringen af Pixel-modellen i 2016!

Dataene kommer fra Bloombergs Vlad Savov, som hentede tallene fra analysefirmaet IDC. Du vil blive chokeret, hvis du ser sammenligningen mellem Googles tal og dem fra den førende Android-telefonproducent – Samsung. Som Vlad påpeger, er Googles Pixel-salg kun en brøkdel af Samsungs 2021-salg. Han siger, at det ville tage Google 60 år at sælge lige så mange telefoner, som Samsung sælger på et enkelt år.

Samsung er ikke den eneste Android producent, der sælger mange flere telefoner end Google. Selv Xiaomi, Oppo og Vivo sendte en hel del flere enheder sammenlignet med Google i 2021. Selvfølgelig har alle disse producenter været på smartphone-markedet meget længere og sælger enheder i flere markeder og prisklasser. Så det er måske ikke rimeligt at sammenligne Google med de andre Android producenter endnu.

Det er også vigtigt at bemærke, at Google forbedrer sig og muligvis ser vækst i sin smartphone-portefølje. I april bekræftede virksomheden, at Pixel 6-serien var blevet dens hurtigst sælgende smartphone-model nogensinde. Dette var en bemærkelsesværdig præstation for Google taget i betragtning af, at Pixel 6-serien blev lanceret på meget begrænsede markeder. Nu hvor Google udvider sin markedstilstedeværelse, kunne Pixel 7-serien slå endnu flere rekorder for firmaet.

About Anders Buhl 889 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.