Her er danskernes favorit Android-mærke

OnePlus 11

Den globale teknologivirksomhed OnePlus har fart på i Danmark og i kølvandet på den seneste flagskibslancering med OnePlus 11 5G-modellen rangerer OnePlus-brandet højt blandt danskerne og er nu det mest anbefalede Android-brand i Danmark. Det fremgår af en ny undersøgelse foretaget af Kantar for OnePlus.

Halvdelen af de nuværende og tidligere danske OnePlus-brugere har inden for de seneste 12 måneder anbefalet OnePlus til andre, hvilket gør OnePlus til det mest anbefalede Android-brand i Danmark. Det fremgår af en ny undersøgelse foretaget af Kantar for OnePlus, hvor i alt 15 smartphone brands indgår.

Værdi for pengene, batterilevetid og kamera er det afgørende

Undersøgelsen viser, at 71 pct. af de danske OnePlus-brugere peger på oplevelsen af at få værdi for pengene som den afgørende faktor for at anbefale OnePlus til andre. For 48 pct. er det den langvarige batterilevetid, mens det for 46 pct. er på grund af kvaliteten af kameraet. 

I undersøgelsen bliver danskerne spurgt “Hvilke af følgende smartphone brands har du anbefalet til andre,” og kigger man udelukkende på Android-brands, ser top 5-listen sådan ud: 

  1. OnePlus = 50 pct. 
  2. Samsung = 47 pct. 
  3. Xiaomi = 46 pct. 
  4. Motorola = 35 pct. 
  5. Sony = 33 pct. 
About Anders Buhl 745 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.