Her er de redesignede emoji, der debuterer med Android 12

Billede kredit: Emojigraph

Det ville ikke være en rigtig Android-udgivelse uden en række nye emoji, og det er bestemt også hvad vi kan forvente af Android 12. Emojigraph har identificeret over 389 nye emoji i beta 1 i Googles nye OS, og nogle af opdateringerne kan måske være overraskende.

Mange af Android 12-emoji-ændringer er subtile. Ofte er det praktiske ændringer eller tilføjelse af dybde. Sprøjten har ikke længere en blodrød væske (formodentlig har det med vaccination at gøre, som med Apples emoji), mens sæben er lidt mere indlysende. Andre er for at give lidt mere liv – tjek fx solnedgangen eller snemanden.

Læs også: Alt du bør vide om Android 12

Google har muligvis utilsigtet irriteret nogle brugere. Den “mobiltelefon” emoji, der tidligere lignede en Android-telefon, ser nu ud til at ligne, en iPhone. Dette skift i telefonemoji betyder ikke rigtig noget i praksis, men det kan frustrere Android 12-brugere i håb om mere universelle udtryk.

Der er stadig lang tid til, før Google frigiver den færdige Android 12 og disse nye karakterer. Vær ikke chokeret, hvis nogle emoji vender tilbage eller får yderligere tweaks. Hvis det nye hold af emoji holder, skal du dog være klar til en ny oplevelse – uanset hvor meget du vil have, at nogen skal vende tilbage.

About Anders Buhl 889 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.