Ifølge lækker vil OnePlus 11 have en keramisk krop, masser af RAM og hurtig opbevaring

OnePlus-11

Det lyder til, der vil ske ting og sager med OnePlus 11 – den næste generation vil fokusere på kvalitet og førsteklasses ydeevne, ifølge Lækker Digital Chat Station.

Telefonen vil angiveligt have en keramisk krop bygget på en metalramme. Keramik er blevet brugt på smartphones før, inklusive den nu glemte OnePlus X. De har en unik glans og følelse, selvom de er både dyre og tunge.

Og OnePlus 11 vil være en topmodel. Det er næsten blevet bekræftet, at den vil bruge Snapdragon 8 Gen 2-chipsættet. Ifølge DCS vil flagskibschippen blive parret med en generøs 16 GB RAM og den nyeste UFS 4.0-lagring, som lover at være både hurtigere og mere effektiv end de UFS 3.1 brugt i 2022 flagskibe.

Telefonen vil angiveligt have en buet skærm med FHD+ opløsning og et hulkamera i øverste venstre hjørne.

Bemærk, at DCS kun nævner “OnePlus 11” og ikke “Pro”. Vi er ikke sikre på, hvordan virksomheden vil opdele deres næste generation endnu. OnePlus 11 rygtes at have et 50MP hovedkamera, 48MP ultrabred og et 32MP 2x telefoto.

Vi har set gengivelser, der viser det nye design til Hasselblad-kameraøen på OnePlus 11 Pro, standardversionen skulle bruge det samme overordnede design. Vi har også hørt, at Pro’en skulle have et 5.000 mAh batteri med 100W kablet opladning. Det samme gælder formentlig også for standardversionen.

About Anders Buhl 996 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.