iOS 16’s bedste funktion dræner muligvis dit batteri

iOS 16

iOS 16 har tilføjet en haptisk tastaturmulighed til iPhone, som tilføjer en lille vibration, hver gang du trykker på et bogstav, når du skriver beskeder og sådan. Desværre advarer Apples brugere om, at det kan koste en del batterilevetid ved at slå dette til.

Vi ved ikke, i hvilket omfang batteriet bliver drænet, kun at Apple Support-siden for funktionen siger: “At aktivere tastaturhaptik kan muligvis påvirke batterilevetiden på din iPhone.”

De seneste iPhones (undtagen iPhone SE 2022 og måske iPhone 14 Pro) har en god til fremragende batterilevetid, så hvis det kun er en lille dræning på batteriet, så mærker du måske ikke engang en forskel. Men hvis du er typen, der bruger din mobil rigtig meget, og allerede kæmper med at få din iPhone igennem dagen uden en tur i opladeren, er det ikke lige det, du ønsker at høre.

Jeg synes stadig det er godt, at Apple endelig tilføjede tastaturhaptik til iPhone. Så hvis du er nysgerrig, vil jeg i det mindste anbefale at prøve haptisk tastaturfeedback på din iPhone i et par dage for at se, om du kan lide det, og om du bemærker en forskel i batterilevetiden.

iOS 16 har haft nogle andre problemer, såsom overivrige copy-/paste-tilladelser, men for det meste har det været en positiv oplevelse. Den nye tilpasning af låseskærmen er især velkommen, ligesom de nye notifikationsformater og muligheden for at fjerne beskeder. Derudover nyder vi også den “magiske meme-maskine”, der gør at ,man kan løfte et fotos motiv fra baggrunden.

Hvad angår fremtiden for iPhone-software, så er iOS 16.1 netop udkommet til anden udviklerbeta. Dette tilføjer nogle flere funktioner og justeringer, herunder en mere læsbar batteriprocentindikator, Clean Energy Charging og den længe ventede tilføjelse af Live Activities.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.