iPhone 13 i problemer? – Apple-leverandører efterlyser arbejdere

Billede kredit: LetsGoDigital

Apple forventer angiveligt stor efterspørgsel efter den nye iPhone 13, der skulle komme ud i næste måned, men virksomheden kan muligvis ikke følge med. Dette kan forårsage lang ventetid på den nye flagskib, selvom Apple er i stand til at nå sin udgivelsesdato.

Ifølge en ny rapport fra South China Morning Post (via MacRumors) kæmper Apples leverandører i Kina med at ansætte nok arbejdere, og som følge heraf hæver de deres startbonusser. Dette sker i kølvandet på, at alle tech-virksomheder fortsat kæmper med chipmangel.

Læs også: Bedste iPhones lige nu

Foxconn Technology Groups fabrik, der producerer omkring 80% af verdens iPhones, har ifølge rapporten “hævet bonussen for nye medarbejdere til rekordhøje 10.200 yuan (9.931,74 kr.), hvis de bliver i mindst 90 dage efter de er startet. Andre leverandører, der siges at have svært ved at ansætte, omfatter Lens Technology og Luxshare Precision.

Ifølge en tidligere Bloomberg-rapport er Apple klar til at producere 90 millioner iPhone 13-enheder i slutningen af året, hvilket ville være en betydelig stigning på 20% i forhold til 2020. Så det sidste, Apple har brug for lige nu, er mangel på arbejdere.

Udfordringen ser ud til at være at rekruttere unge, der er villige til at stå for produktionen, da fabriksjob angiveligt har mistet deres appel. For at klare disse udfordringer, har Apple udvidet deres forsyningskæde, da de for nylig fik en tredje iPhone-producent til at hjælpe dem med at følge med efterspørgslen.

Vil iPhone 13 være hele hypen værd? Baseret på rygterne er der masser af opgraderinger på vej, herunder et mindre hak på skærmen, en mere kraftfuld og effektiv A15 Bionic-chip og et hurtigere 5G-modem. Men vi er særligt fascinerede af de informationer, der er kommet omkring kameraet, da iPhone 13 angiveligt vil få en ny portrætvideotilstand og en astrofotografi-tilstand til optagelse af nattehimlen.

Derudover forventes iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max også at få 120Hz ProMotion-skærme med en hurtigere opdateringshastighed. Og disse to telefoner får muligvis også always-on displays. Tilføj derudover et rygte om en foldet optisk zoomobjektiv og et forbedret ultrabredt kamera, og de nye iPhone 13 Pro-modeller kunne let blive den mest efterspurgte blandt iPhone-fans.

Selvom det på ingen måde er officielt, har vi hørt, at Apple-arrangementet kan finde sted den 14. september, så det vil ikke vare længe, før de officielle invitationer sendes ud.

About Anders Buhl 977 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.