iPhone 14-model er angiveligt flere uger forsinket

iphone 14
Kilde: Technizo Concept/Let's Go Digital

Der er efterhånden ikke lang tid til iPhone 14 kommer. Der kan dog være nogle problemer på vej hen imod lanceringsdagen ifølge en ny rapport.

Nikkei Asia, der citerer flere kilder, siger, at en iPhone 14-model (hvilken det er, er dog uklar) i øjeblikket er tre uger forsinket på grund af strenge corona-nedlukninger i Kina. Dette kan påvirke tidsplanen eller antallet af tilgængelige enheder ved lanceringen.

Alle fire forventede iPhone 14 og iPhone 14 Pro-modeller siges i øjeblikket at være i ingeniørvalideringstestfasen (EVT), den første virkelige test af, hvad der skulle være det endelige design for disse telefoner, som derefter bruges til at tilpasse produktionen. Under normale omstændigheder ville Apple afslutte EVT i juni og forberede sig til masseproduktion, så de er klar til at brugerne kan forudbestille og købe de nye iPhones til september. Men med den rapporterede tre-ugers forsinkelse, kan Apple blive nødt til at skubbe detaillanceringen tilbage eller acceptere, at de hurtigt løber tør for enheder under forudbestillinger.

Apples iPhone-produktion er blevet forstyrret før. iPhone 12-serien blev først fuldt lanceret til oktober i dens udgivelsesår på grund af Covid-relaterede ting.

Apple forsøger ikke overraskende at omgå dette. “Apple og dets leverandører arbejder døgnet rundt for at fremskynde udviklingen,” sagde en anonym leder med det formål stadig at fortsætte med masseproduktionsfasen i begyndelsen af juli.

For at opsummere forventer vi fire iPhone 14-modeller i år baseret på leaks og rygter: en 6,1-tommer iPhone 14, en ny 6,7-tommer iPhone 14 Max (erstatter mini), en 6,1-tommer iPhone 14 Pro og en 6,7- tommer iPhone 14 Pro Max.

Vi ved ikke med sikkerhed, om Apple vil være i stand til at rette op på denne forsinkelse til midten af september, da iPhone 14-lanceringsbegivenheden efter sigende skulle finde sted den 13. september.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.