iPhone 14 Pro-lækker viser alle specifikationerne – og en prisstigning

iphone 14 pro

September er stadig en del tid væk, men det har ikke forhindret rygter og lækager i at tage til, når det kommer til iPhone 14-modellerne. Nu har lækkeren Shadow_Leak tweetet en komplet liste af påståede specifikationer til iPhone 14 Pro sammen med en mulig prisstigning.

Skærmstørrelsen til iPhone 14 Pro er angiveligt en 6,06-tommer 120Hz OLED-skærm. Det virker umiddelbart småt. Displayanalytiker Ross Young (via Notebookcheck), siger, at vi skal forvente en lille stigning i størrelsen.

iPhone 14 Pro vil angiveligt blive drevet af Apples A16 Bionic-chipsæt, som vi har hørt om før og virker legitim. Pro-serien har altid haft et forspring med sine kameraer i forhold til de andre modeller, og denne gang ser det ud til, at Apple vil fokusere mere på dens megapixel. iPhone 14 Pro siges at have tre kameraer – med et massivt 48MP hovedkamera, op fra 12MP på iPhone 13 Pro, og dette ville blive parret med yderligere to 12MP-objektiver.

Vi mener at en 48 MP-sensor til iPhone 14 Pro kunne være en stor opgradering, og der er to primære fordele. For det første kunne Apple presse flere detaljer ud af billederne på grund af en proces kaldet pixel binning. For det andet kunne denne sensor aktivere 8K-videooptagelse, hvilket ville være første gang vi ser det hos iPhones.

Lækagen nævner også, at Pro kommer med 6 GB RAM, ikke 8 GB, som tidligere rygter først havde nævnt. Derudover vil lageret angiveligt starte ved 128 GB og gå op til 1 TB. Lidt om designet er også nævnt – det ser ud til, at det traditionelle hak vil blive erstattet af et pilleformet hak på toppen.

Andre rygter om forskelle mellem iPhone 14 og iPhone 14 Pro inkluderer et teleobjektiv til Pro-modellerne igen sammen med en 120Hz ProMotion-skærm. Vi kunne også se inkluderingen af USB-C-opladning på iPhone 14 Pro-modellerne for at imødekomme hurtigere overførselshastigheder.

Så hvor meget vil disse premium-specifikationer koste? Tidligere prissat til $999 ligesom iPhone 13 Pro, er seneste iPhone 14-prisrygte, at 14 Pro vil blive prissat til $1.099. Og Shadow_Leak bekræfter tidligere rygter om en kommende prisstigning på $100.

Denne gang ser det ud til, at iPhone 14-serien er klar til en større opgradering. iPhone mini er muligvis på vej væk på grund af, at salget af mindre telefoner går langsommere og erstattet med en ny større iPhone 14 Max-model.

About Anders Buhl 745 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.