Julehjælp: OnePlus-telefoner får nyt liv hos udsatte familier

OnePlus donerer i år et mix af nye og brugte telefoner til Frelsens Hærs julehjælp. På grund af udefrakommende faktorer som krigen i Ukraine og prisernes himmelflugt kan julen blive ekstra omkostningsfuld i år, og Frelsens Hær har allerede modtaget rekordmange ansøgninger fra familier, der har brug for julehjælp. For nogle af dem kan der være en smartphone under juletræet i år.  

Julen varer længe. Koster mange penge. Den verslinje blev skrevet af Peter Faber i 1848, men har sjældent været så aktuel som nu. Hvert år hjælper Frelsens Hær omkring 8.000 familier med julehjælp, men i år har velgørenhedsorganisationen på nuværende tidspunkt modtaget ansøgninger om julehjælp fra knap 16.000 familier – blandt andet på grund af stigende priser på basale livsnødvendigheder som mad, varme og elektricitet.

OnePlus donerer derfor et mix af nye og brugte telefoner til Frelsens Hær, så der kan være en OnePlus-telefon under træet hos nogle af de familier, der har særligt brug for julehjælpen.

“I år har vi modtaget et rekordstort antal ansøgninger fra familier, der har brug for hjælp her op til jul. Derfor er vi meget glade for, at OnePlus vil hjælpe os med at skrue op for hjælp og hjertevarme i en kold tid og donere smartphones til familier, der kan få stor glæde af dem,” siger Lars Lydholm, informationschef hos Frelsens Hær, og tilføjer:

“En investering i en ny telefon er i mange tilfælde en uoverstigelig udgift for familier, der lever på et minimumsbudget. Donationen fra OnePlus vil derfor være en stor hjælp for de udvalgte familier. Sammen med julehjælpen kan det tænde et lys i en svær tid.”

Donationer på tværs af Europa

OnePlus donerer også smartphones til Frelsens Hær i Finland og til velgørenhedsorganisationen Centrepoint i UK. Donationerne fra OnePlus følger op på OnePlus’ nylige partnerskab med Ecologi, hvor OnePlus planter et træ for hver telefon, som en kunde indleverer. Partnerskabet, som startede tidligere på året, har allerede plantet 2.340 træer og vokser i et hastigt tempo. 

About Anders Buhl 996 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.