Lancering af Apple AR/VR-headset ser ud til at være bekræftet den 5. juni (rapport)

apple vr headset

Apple-oraklet Mark Gurman er overbevist om, at det rygtede Apple VR/AR-headset vil blive officielt afsløret ved WWDC 2023.

Gurman skriver i Bloomberg, at han er optimistisk omkring ankomsten af det såkaldte Apple Reality Pro-headset i juni. Han skriver, at “Apple Inc. har valgt 5. juni 2023 som en af de vigtigste dage i deres historie.” og beskriver lanceringen af headsettet som “begyndelsen på en post-iPhone-æra.” Så intet pres på Apple.

Gurman mener, at ud over selve Apple-headsettet, vil WWDC også komme med et kig på enhedens xrOS-operativsystem, tilbehør og “enhver medfølgende tjeneste, og – måske mest kritisk – et softwareudviklingskit og -platform, der vil lade udviklere lave nye typer af apps.”

Ud over headsettet forventer Gurman også at se WWDC 2023 bringe nye flere nye Mac’er samt første kig på iOS 17 og macOS 14.

Er nu det rigtige tidspunkt for Apple-headsettet?

Taget i betragtning af Metas store udfordringer med at gøre Metaverse interessant, Google Glass fiasko og endda PSVR 2’s undervældende salg, har Apples beslutning om at tilslutte sig mixed reality-vognen løftet øjenbrynene, selv blandt sine egne medarbejdere.

Nogle rapporter har også hævdet, at Apples insisteren på, at headsettet frigives i år, er hurtigere end designere ønsker. Designerne har angiveligt hævdet, at det såkaldte Reality Pro-headset er for tungt og bare ikke helt klar til masserne.

Der er også bekymringer omkring den rygtede $3.000 lanceringspris for Apple-headsettet. Ja, udviklere og nogle tidlige brugere vil sandsynligvis hoppe med på vognen, men det kan være meget svært at sælge i en udfordrende økonomi.

Hvis udgivelsen af deres headset bliver Apples næste “iPhone-øjeblik”, bliver det nødt til at få den indledende afsløring helt rigtig. .

About Anders Buhl 889 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.