Leak af Samsung Galaxy S23-cover antyder en radikal designændring

Samsung Galaxy S23
Kilde:OnLeaks/Digit

Udseendet på Samsung Galaxy S23 kan ændre sig en del ifælge rygtemøllen, og det seneste læk ser kun ud til at cementere det yderligere.

Den langvarige lækker Ice Universe har delt billeder af covers designet til Galaxy S23, Galaxy S23 Plus og Galaxy S23 Ultra. Cover-producenten har måske eller måske ikke intern information om, hvordan Samsungs næste generations telefoner vil se ud, men de passer i det mindste ind med tidligere lækager om Galaxy S23-seriens design.

Som vi før har set på Galaxy S23-gengivelser, har Samsung revideret designet af standard- og Plus-modellerne for at få det til at ligne Galaxy S22 Ultra med separate bagkameraer, der stikker ud af bagpanelet. Den almindelige Galaxy S23 og Galaxy S23 Plus har stadig afrundede hjørner, ifølge disse covers og de tidligere gengivelser, i modsætning til de firkantede hjørner af Ultra-modellen.

Vi kan også se de tilsyneladende relative størrelser af telefonerne i disse billeder. Der er ingen rygter om generelle størrelsesforskelle for Galaxy S23-serien sammenlignet med Galaxy S22-serien, så vi ser sandsynligvis på en 6,1-tommer Galaxy S23, en 6,5-tommer Galaxy S23 Plus og en 6,8-tommer Galaxy S23 Ultra i disse to billeder.

Selvom vi forventer et nyt udseende til Galaxy S23-serien sammenlignet med Galaxy S22, ser det ikke ud til at meget andet ændre sig, i følge de nuværende rygter. Den eneste store forskel på den grundlæggende Galaxy S23 og Galaxy S23 Plus ser ud til at være et nyt chipsæt, der forventes enten at være en Snapdragon 8 Gen 2 eller en Exynos 2300.

Samsung skulle komme med Galaxy S23-serien næste år i begyndelsen af januar.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.