LGs Android 12-udrulning begynder endelig med Velvet

Efter at have haft det svært i flere år mod konkurrenter som Samsung og Apple besluttede LG endelig at forlade smartphonemarkedet i april sidste år. Kort efter at have annonceret det lovede LG dog, at de ville fortsætte med at levere softwaresupport til deres Android-telefoner.

De har nu holdt det løfte, da LG nu er begyndt at udrulle den stabile Android 12-opdatering til Velvet-brugere på deres hjemmemarked. Desværre er der i øjeblikket intet om, hvornår opdateringen vil finde sin vej ud for Sydkoreas grænser.

Det ser også ud til, at ejere af LG Velvet LTE-varianten skal vente lidt længere med at få Android 12. Sidste år modtog LTE-varianten af Velvet den stabile Android 11-opdatering nogle uger efter, at den blev rullet ud til 5G-varianten.

Som du kunne forvente, indeholder opdateringen en række nye funktioner – inklusiv kamera- og mikrofonindikatorer, placerings-funktioner, et nyt dashboard til beskyttelse af personlige oplysninger og “Material You” design ændringer. Vi kan forvente at lære mere om ændringerne inkluderet i opdateringen, når den udvides til Europa og andre regioner.

LG Velvet blev lanceret i midten af 2020 og kom med Android 10. Den modtog en opdatering til Android 11 i andet kvartal sidste år. Siden LG har annonceret et “tre-års løfte” for OS-opdateringer, kan vi forvente, at Velvet modtager Android 13-opdateringen engang næste år. Udover LG Velvet forventes LG Wing, G-serien og V-seriens telefoner, der blev udgivet i 2019 og senere, også at få tre store OS-opdateringer.

About Anders Buhl 892 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.