Maj 2021 Opdatering til Samsung Galaxy 10-serie: Retter sårbarhed i systemet

Billede kredit: fcbr

Samsung udruller nu en ny opdatering til sine enheder i Galaxy S10-serien. Ifølge SamMobile modtager de europæiske markeder opdateringen med firmwareversion G97xFXXUAFUE3 på tværs af S10e, S10 og S10 Plus.

Opdateringen bringer Android-sikkerhedsopdateringen fra maj 2021 og adresserer efter sigende flere sikkerhedssårbarheder og en relateret til Qualcomm-modemer. Virksomheden har udsendt programrettelser til denne særlige sårbarhed på tværs af sine enheder siden januar, som Galaxy Club har bemærket.

Læs også: Android 12 udgivelsesdato

Det kan tage et par dage, før opdateringen spredes til andre regioner. For at kontrollere Samsung Galaxy S10-opdateringen på din telefon skal du gå til Indstillinger> Softwareopdatering> Download og installer.

Galaxy S10, S10 Plus og S10e opdateringer

Galaxy S10, S10 Plus og S10e blev lanceret med Android 9 Pie, den daværende seneste version af Android. De forventes at modtage to store opdateringer i fremtiden i overensstemmelse med de fleste Android-telefoner.

Brugere af Galaxy S10-serien kunne få adgang til Android 10 i Danmark d. 4 december 2019. Samsung tilføjede en masse funktioner fra Note 10 til sin Samsung Galaxy S10-familie kort efter lanceringen af phablet-serien. Derefter bragte det sydkoreanske firma den 8. november 2019 endnu flere Note 10-funktionaliteter til sine S-serietelefoner.

Galleri-appen blev opdateret så man kan søge efter fotos ved hjælp af nøgleord som “kat” for at se … fotos af katte. Samsung tilføjede også en forbedret enhedssøgning, der finder indhold i streaming-apps. En Media & Devices-knap blev også tilføjet i Quick Panel, så brugerne kan styre diverse tilsluttede enheder.

Bort set fra den sjove, men fjollede AR Doodle-kameratilstand, var den eneste anden note 10-funktion, der blev en del af overgangen, et tweak til Samsung Dex, som lader brugerne dynamisk redigere videoer, når de er tilsluttet en pc eller Mac. Du kan læse det officielle blogindlæg med alle ændringerne her.

Samsung begyndte at udrulle One UI 2.5-opdateringen til brugere i september. Opdateringen var på omkring 963MB og bragte funktioner, der først dukkede op på Galaxy Note 20-serien. Dette omfattede Wireless Dex, som giver brugerne mulighed for at streame telefonens skrivebord til Miracast-aktiverede skærme.

Virksomheden begyndte derefter at udrulle One UI 3.0 opdateringerne i januar 2021 ifølge SamMobile.

About Anders Buhl 889 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.