Motorola teaser Razr 2023 – kommer snart

Motorola-Razr-Lite-2023

Moto Razr 2023 kommer snart, og Motorola teaser nu, at de vil have en banebrydende opdateringshastighed. Vi forventer, at dens indvendige skærm opdateres ved 144Hz, et trin over den nuværende 120Hz-opdateringshastid, som er standard hos folde-telefoner.

Denne skærm vil sandsynligvis være en 6,7-tommer 1080p-skærm. Snapdragon 8 Plus Gen 1 er blevet tippet som den foretrukne chip, selvom en Snapdragon 8 Gen 2 også er mulig. Hvad angår batteriet, vil det enten være tæt på det nuværende 3.500mAh batteri eller en nedgradering i form af et 2.850mAh batteri.

Det mindre batteri kunne være en nødvendighed for at passe til en større ydre skærm, selvom en version med en mindre dækskærm også er på vej.

Endelig er selve navnet uklart. Motorola kunne gå med Razr+ 2023 til denne mere kraftfulde version eller vælge et navn som Pro eller Ultra.

About Anders Buhl 996 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.