Nothing phone (1) skærm specifikationer afsløret

nothing phone

Nothing annoncerede i marts 2022, at de havde planer om at lancere en smartphone, og vi har set en række lækager og teasers siden. Den seneste lækage giver os nogle skærmdetaljer sammen med et koncept for, hvordan enheden kunne se ud forfra.

TechDroider tweetede og hævdede, at Nothing phone (1) vil komme med en 6,55-tommer OLED-skærm med en Full HD+ (2400 x 1080) opløsning, og det siges, at skærmen vil være flad uden hage. Konceptbilledet, der ledsager detaljerne, viser en enhed, der kan forveksles med de fleste andre Android-smartphones på markedet, med et hulkamera centralt i toppen.

Intet andet blev afsløret af TechDroider-tweetet, selvom tidligere læk og uddrag af information fra virksomheden har antydet, at bagsiden af Nothing phone (1) kunne være gennemsigtig, hvilket afslører hardwaren. Virksomheden har bekræftet, at stellet vil blive lavet med genanvendt aluminium.

Nothing bekræftede også, at de ville samarbejde med Qualcomm, selvom det i øjeblikket ikke vides, om de ville vælge virksomhedens Snapdragon 7 Gen 1 eller Snapdragon 8 Gen 1 chipsæt. De vil også tilbyde trådløs opladning og køre på Nothing OS.

Indtil videre er ingen lanceringsdato for Nothing Phone (1) bekræftet, selvom rygterne har været den 21. juli.

About Anders Buhl 889 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.