Nye OnePlus Buds Pro 2 er udviklet i samarbejde med danskere

OnePlus Buds Pro 2


Med det kommende flagskibsprodukt OnePlus Buds Pro 2 har den globale teknologivirksomhed en mission om at levere lyd af høj kvalitet. De trådløse høretelefoner OnePlus Buds Pro 2, der er udviklet i samarbejde med den danske højttalerproducent Dynaudio, er udstyret med spændende nye funktioner til Android-brugere og vil sætte en ny standard for lydoplevelse og kompatibilitet. OnePlus Buds Pro 2 lanceres den 7. februar 2023. 

Takket være partnerskabet med danske Dynaudio kan OnePlus fremover tilbyde en skræddersyet lydoplevelse til brugerne. OnePlus Buds Pro 2 er desuden en af de første True Wireless Earbuds (TWS), der anvender Googles signaturfunktion ‘spatial audio’, som er udviklet til Android 13. Denne funktion skaber en flerdimensionel lydoplevelse i de nye høretelefoner, hvor brugeren altid er i centrum af musikken selv under bevægelse og med samme kvalitet som 3D-lyd i biografen. 

I samarbejde med Google har OnePlus optimeret lyden i Buds Pro 2, der simulerer den imponerende flerdimensionelle oplevelse, som man finder i biograferne. Ved brug af OnePlus’ særlige algoritme og med en indbygget IMU-sensor tager OnePlus Buds Pro 2 den rumlige lydfunktion til det næste niveau og leverer ekstra stabilitet, kompatibilitet med app-udvidelser og mulighed for at andre applikationer kan bruge teknologien.

Strømlinet forbindelse drevet af Googles funktioner

OnePlus Buds Pro 2 er udstyret med Androids Fast Pair-funktion, som giver brugeren mulighed for hurtigt og nemt at oprette forbindelse til Android-enheder i nærheden med ét enkelt tryk. Med Androids lydskift-funktion kan OnePlus Buds Pro 2 også oprette forbindelse til to Android-enheder på samme tid og nemt skifte lyd mellem dem – uden besværet med også at skifte mellem Bluetooth-indstillingerne. 

OnePlus har desuden udviklet en skræddersyet stereo up-mixing-algoritme, der skaber flerdimensionel lyd for både traditionelle lydkilder og videoapps. 

“Med Android 13 har vi gjort det muligt for vores partnere at tilføje ‘spatial audio’ til deres produkter. OnePlus integrerer nu dette sammen med Fast Pair- og lydskift-funktionen, og vi ser frem til at tilføje deres Buds Pro 2 til økosystemet af Android-enheder,“ siger Erik Kay, VP of Engineering hos Android. 

OnePlus Buds Pro 2 vil blive lanceret på ‘OnePlus Cloud 11’-eventet den 7. februar 2023.

About Anders Buhl 996 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.