Nyt iPad mini 6-design er lækket – og der er næsten ingen rammer

Billede kredit: Pigtou

Apple iPad mini 6 forventes at debutere engang i år, og leaks i forsyningskæden antyder, at den næste version af Apples lille tablet vil have en større skærm. Og en ny gengivelse, der dukkede op i denne uge, har kastet yderligere lys over, hvad du måske kan forvente fra den næste iPad mini.

Tilbehørsproducent Pigtou har offentliggjort foto og video af en 3D-trykt model af en prototype af den kommende iPad mini 6 5G, hentet af den kendte leaker David fra @xleaks, og den helt store ting ser ud til at være, at det nye design kommer til at have slankere rammer og mere afrundede kanter end den nuværende iPad mini.

Læs også: Top 10 bedste tablets til seniorer

Mens størrelsen af tabletten sandsynligvis vil ændre sig lidt, kan beskæring af kanterne hjælpe Apples kommende iPad mini 6 med at opnå betydeligt mere skærmplads end den nuværende iPad mini’s 7,9-tommer skærm. Pigtou bemærker, at den fotograferede prototype-model også har en fordybning under skærmen, hvilket antyder, at den næste iPad mini (som tidligere modeller) kommer med en Touch ID-knap.

IPad mini 6 var allerede forventet at ligge tæt på sin forgænger prismæssigt, fra $ 399 til $ 499, og disse lækkede prototype-modeller giver ingen grund til at forvente en betydelig prisændring, når produktet rammer hylderne.

Lækkede gengivelser bør altid tages med et gran salt, selvom det ikke er ualmindeligt, at tilbehørsproducenter får et tidligt tip til størrelsen og formen på enhederne, så de kan have tilbehør klar til brug, når det færdige produkt er klar.

Det faktum, at gengivelser dukker op nu, kan være et tegn på, at iPad mini nærmer sig en udgivelsesdato. Mange observatører forventer, at der snart vil komme en Apple april-begivenhed, hvor nye iPads er i centrum. Når det er sagt, synes vi, det er langt mere sandsynligt, at Apple vil fokusere på en ny iPad Pro 2021 end en iPad mini.

Bortset fra den tyndere ramme og den større skærm forventes iPad mini 6 at have en opgraderet A13-processor og muligvis en skærm, der bruger mini-LED-teknologi i stedet for et OLED.

About Anders Buhl 984 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.