OnePlus 10 er lige lækket – og den ser ud til at være bedre end 10 Pro på dette punkt

oneplus_10_pro

2022 er ikke engang halvt over endnu, og OnePlus er tilsyneladende ikke færdige. Du troede måske, at OnePlus 10 Pro var den sidste? Det er muligvis ikke tilfældet. Den almindelige OnePlus 10 er netop lækket, og tippet til lancering senere i år.

OnLeaks har i samarbejde med Digit kommet med alle detaljerne vedrørende den påståede OnePlus 10. Vi hørte ikke noget om denne telefon ved lanceringen af OnePlus 10 Pro, men telefonproducenten arbejder angiveligt stadig på at få en ud.

Ifølge lækagen har OnePlus 10 i øjeblikket to chipsætvarianter i test, den ene med en Snapdragon 8 Gen 1 og den anden med en MediaTek Dimensity 9000. Det får os til at tro, at OnePlus 10 ikke vil blive lanceret i et stykke tid, da der stadig er færdiggørelse af produktet, der skal tages hånd om.

Telefonen vil angiveligt have en 6,7-tommer AMOLED-skærm med en 120Hz opdateringshastighed. Digit og OnLeaks spekulerer i, at OnePlus 10 vil bruge LTPO 2.0-teknologi som OnePlus 10 Pro, så skærmen kan skaleres fra 1Hz til 120Hz. Lækagen hævder, at der vil være to versioner: 8GB/128GB og 12GB/256GB.

Når det kommer til kameraer kunne OnePlus 10 have en 50MP hovedsensor med en 16MP ultrawide sensor og desværre et 2MP makroobjektiv. Frontkameraet vil tilsyneladende være 32MP.

Vi kan naturligvis forvente, at denne hypotetiske OnePlus 10 kører med Oxygen OS 12.1 oven på Android 12. Men den største overraskelse ved denne lækage er opladningen. OnePlus 10 vil angiveligt have en 150W opladning til at fylde det 4.800 mAh store batteri, hvilket er en væsentlig øgning op fra OnePlus 10 Pros 80W opladning.

Læs også: Bedste Android-telefoner lige nu

About Anders Buhl 550 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.