OnePlus 11 slår forsalgsrekorder i Kina – OnePlus 11 Pro kommer ikke

oneplus 11

OnePlus 11 blev gjort officielt til det kinesiske marked for mindre end 24 timer siden, forud for den globale lancering næste måned. Og det ser ud til, at det allerede er utroligt vellykket, faktisk mere end nogen tidligere OnePlus-enhed før den.

Ifølge OnePlus Kinas præsident, Li Jie, slog OnePlus 11 forsalgsrekorder for mærket efter blot to timer. Det første egentlige salg finder sted den 9. januar, og med denne hastighed antager vi, at det bliver en stor succes – forvent mange enheder, bliver købt på få minutter, og der vil blive sat et “udsolgt”-skilt op kort efter, som det er sædvanligt på det kinesiske marked.

Interessant nok meddelte Li som svar til en bruger på Weibo, Kinas Twitter-pendant, praktisk talt direkte, at der ikke vil være en OnePlus 11 Pro, med OnePlus 11 beregnet til at erstatte Pro-modellen fra tidligere år. Selvfølgelig kan ting altid gå tabt i oversættelse, især oversættelse af den automatiserede maskinvariant, så tag dette med en lille smule gran salt.

Vi ville ikke blive helt overrasket over at se en OnePlus 11 Pro på et tidspunkt, men vi ville heller ikke satse på det, som tingene ser ud, og selskabet selv siger, at der ikke kommer en sådan enhed.

Det er nok også alt for tidligt at begynde at spekulere i, om den mulige OnePlus 11T formentlig ankommer i andet halvår, så indtil videre får vi en følelse af, at det er meningen, at vi skal nyde OnePlus 11. Apropos det, kan vi ikke vente med at få fingrene i en, når den får sin internationale debut den 7. februar.

About Anders Buhl 996 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.