OnePlus annoncerer 28. april begivenhed: Nye earbuds og telefoner på vej

OnePlus ser ud til at have masser på vej i 2022, med rygter, der peger på en række forskellige telefoner og andre enheder i sigte. Nu har virksomheden annonceret en indisk lanceringsbegivenhed i kølvandet på den globale lancering af OnePlus 10 Pro.

Virksomheden annoncerede en begivenhed den 28. april i Indien sammen med sloganet “More Power To You.” Eventplakaten viser også to telefoner og et par ægte trådløse earbuds. Tjek det ud øverst på siden.

Leaker Mukul Sharma har for nylig set såkaldte OnePlus Nord Buds på virksomhedens hjemmeside, så vi gætter på, at de earbuds afbildet på eventplakaten da også er Nord Buds. Men hvad med telefonerne?

Firmaet har flere kommende enheder på vej ifølge lækager. Disse inkluderer OnePlus 10R (som også kunne blive kaldt OnePlus Ace), OnePlus Nord CE 2 Lite og Nord 2T. OnePlus har også Nord N20 på vej, men den skulle umiddelbart kun komme til USA, og der der har ikke været nævnt en indisk lancering.

Vi må bare vente og se, når der kommer nogen flere læk op til lanceringen den 28. april samt selve lanceringsbegivenheden for at finde ud af, hvad OnePlus har i ærmet til markedet.

About Anders Buhl 892 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.